Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος που έπεσε από το απορριμματοφόρο

Ο 56χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ενώ νωρίτερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κρανιεκτομής καθώς και αφαίρεσης αιματώματος.

Εκαβ

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 56χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε θύμα ενός φοβερού ατυχήματος, νωρίς σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 56χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ενώ νωρίτερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κρανιεκτομής καθώς και αφαίρεσης αιματώματος.εργα

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής (9/12) ο 56χρονος εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου την ώρα που βρισκόταν στην πίσω πλευρά του απορριμματοφόρου, γλίστρησε από το παταράκι, και έπεσε στο οδόστρωμα.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί αιμάτωμα, ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο ΠΑΓΝΗ όπου και εισήχθη στο χειρουργείο λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής κι ενώ το απορριμματοφόρο έκανε δρομολόγιο στην οδό Κρασαδάκη στην περιοχή του Άη Γιάννη.

Πιθανολογείται πως το απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα του οδοστρώματος και λόγω της ελαστικότητας στο πίσω μέρος του οχήματος ο 56χρονος βρέθηκε στο κενό τη στιγμή που το δημοτικό αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει.

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…