Newsroom

Newsroom

Εργατικό ατύχημα σε νοσοκομείο της Λάρισας: Πόρτα έπεσε και καταπλάκωσε εργαζόμενη (Εικόνα)

«Απίστευτο και όμως ελληνικό. Πόρτα του πανεπιστημιακού νοσοκομείο Λάρισας καταπλάκωσε και τραυμάτισε συνάδελφο. Να φοράμε κράνος».

μεθ Medium 1

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη σε νοσοκομείο της Λάρισας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, με μια πόρτα που καταπλάκωσε εργαζόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, κατά το οποίο έπεσε η πόρτα στο ακτινολογικό εργαστήριο και καταπλάκωσε μια ανυποψίαστη εργαζόμενη. Από το συμβάν, άτυχη γυναίκα έπαθε κάταγμα στο χέρι και τραύμα στο κεφάλι.

Το περιστατικό καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ με τον πρόεδρο της Μιχάλη Γιαννάκο να εξηγεί σε μία μακροσκελή του ανακοίνωση τι συνέβη.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Γιαννάκου:

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Πόρτα του πανεπιστημιακού νοσοκομείο Λάρισας καταπλάκωσε και τραυμάτισε συνάδελφο. Να φοράμε κράνος.

Ξημερώματα Σαββάτου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας τεχνολόγος κλήθηκε να μεταβεί με το φορητό ακτινολογικό – ακτινογραφικο μηχάνημα στο τμήμα νεογνών για να κάνει ακτινογραφία σε νεογνό. Όταν έφθασε στο τμήμα νεογνών την ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν ακόμη μία ακτινογραφία σε άλλο νεογνό.

Η συνάδελφος τεχνολόγος επικοινώνησε με την δεύτερη συνάδελφο τεχνολόγο βάρδιας και ζήτησε να φέρει ακόμη μια κασέτα στο τμήμα νεογνών προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ακτινογραφία. Όντως η τεχνολόγος ξεκίνησε να πάει στο τμήμα νεογνών.

Άκουσε και είδε κάποιες κινήσεις από ένα άτομο που φάνηκαν ύποπτες και με σκοπό να ασφαλίσει το τμήμα που θα ήταν χωρίς φύλαξη έκλεισε τη διπλή πόρτα του διαδρόμου της αναμονής του ακτινολογικού.

Τότε η πόρτα έπεσε πάνω της και την καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά όπως αποδείχτηκε από την εξέταση στο κεφάλι της και το πόδι της, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με το αριστερό χέρι της το οποίο υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης. Στην συνάδελφο δόθηκε από το ΤΕΠ 1 μήνας αναρρωτική άδεια. Να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα για να δούμε εάν είναι δολιοφθορά ή κακή κατασκευή ή λόγοι μη συντήρησης.

Η πόρτα μάλλον ήταν βγαλμένη. Αν είναι δυνατόν!

Θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος εντός των νοσοκομείων για να προστατευόμαστε από πόρτες, σοβάδες, ψευδοροφές, τοίχους».

porta2

Ειδήσεις σήμερα:

Βόμβα στα μίντια – Η Alter Ego του Μαρινάκη αγόρασε τα σήματα της Ελευθεροτυπίας

Νίκος Πορτοκάλογλου: Λύγισε στον αέρα της ΕΡΤ – «Έχω συγκινηθεί» (video)

Πορτοσάλτε: Μετά τον Πάνο Βλάχο θέλει δικαστήρια και για τον Νίκο Παππά – «Ακόμα δεν έχει καταδικαστεί;» (video)

Η δίκοπη πολιτική τακτική του Αλέξη Τσίπρα

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…