Newsroom

Newsroom

Έρευνα σε βάρος του Μπραντ Πιτ για επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά του

Οι αρχές του Λος Άντζελες ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος του Αμερικανού ηθοποιού Μπραντ Πιτ για επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά του, έγραψαν σήμερα ο ιστότοπος TMZ και το περιοδικό People.

57e3e3e21dc524d03f8b47ab

Σύμφωνα με το TMZ και το People, ο Μπραντ Πιτ είχε θεαθεί την περασμένη εβδομάδα «να επιτίθεται λεκτικά και σωματικά» εναντίον ενός από τα έξι παιδιά που έχει με την Αντζελίνα Τζολί και αυτός ακριβώς ο λόγος ώθησε, μεταξύ άλλων, την διάσημη ηθοποιό να καταθέσει αίτηση διαζυγίου έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής.

Αυτού του είδους η έρευνα, την οποία πραγματοποιούν η αστυνομία της πόλης και οι κοινωνικές υπηρεσίες, ξεκινά αυτομάτως σε περίπτωση καταγγελίας.

Η ηθοποιός ηλικίας 41 ετών ζήτησε την επιμέλεια των παιδιών τους όμως θέλει να αναγνωριστεί στον Πιτ, 52 ετών, το δικαίωμα να τα επισκέπτεται, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, που δημοσίευσε το έγγραφο τον οποίο κατατέθηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα από τους δικηγόρους της ηθοποιού.

Την ίδια στιγμή η αίτηση διαζυγίου που συμπλήρωσε η Αντζελίνα Τζολί έφεραν στο φως πολλά λάθη σχετικά με την ανατροφή των παιδιών

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Μάντοξ έπινε κρασί από τα εννέα του χρόνια. Δεν έχει πάει σχολείο, όπως και κανένα από τα αδέρφια του.

Τα παιδιά δεν έχουν πάει ποτέ σχολείο γιατί η διάσημη μαμά τους προτιμούσε να τους έχει δάσκαλο στο σπίτι. Και να έχει και έξι νταντάδες (μια για το κάθε ένα) να τα φροντίζουν.

Ο Μάντοξ λέγεται πως κάνει μαθήματα πιάνου, μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και Χμερ (Καμποτζιανά) και είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Με απόφαση της Τζολί, κανένα από τα παιδιά του ζεύγους δεν έχει πάει σχολείο, ιδιωτικό ή δημόσιο. Αντίθετα, έχουν προσληφθεί καθηγητές για να τους κάνουν μαθήματα. Κάποια στιγμή πριν από χρόνια, είχε αποφασίσει να γράψει τον μεγάλο της γιο, τον Μάντοξ, στο Γαλλικό σχολείο στο Λος Άντζελες αλλά γρήγορα τον… γύρισε σπίτι. Τώρα σκέφτεται πάλι να στείλει τα παιδιά της σχολείο για να κοινωνικοποιηθούν. Μια ιδέα που μάλλον βρίσκει σύμφωνο τον Μπραντ Πιτ.

Νταντά που είχε δουλέψει κάποτε για το ζεύγος Τζολι – Πιτ αποκάλυψε στο περιοδικό In Touch πως τα παιδιά έβριζαν συνεχώς το ένα το άλλο, μάλωναν και πως ο Μάντοξ και ο Παξ είχαν οξύθυμο χαρακτήρα. Ισχυρίζεται επίσης πως ο 15χρονος σήμερα Μάντοξ, όταν ήταν εννέα ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο εντός των ορίων του σπιτιού της οικογένειας.

Την ίδια στιγμή η νταντά επεσήμανε πως το ζεύγος δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω στα παιδιά. Αυτά μέσα στη νύχτα τρέχουν στο διάδρομο και ξυπνούν τους γονείς τους για να μπουν στα κρεβάτια τους

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…