Έρευνα-κόλαφος για κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ηχηρό ράπισμα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί η τελευταία επίσημη δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ευρωβαρόμετρο) για τον Απρίλιο, η οποία αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης για την Ουκρανία.

AP22126345160580 1

Συγκεκριμένα, το 66% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με το 23% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 43% καθόλου ικανοποιημένο. 

Αντιστοίχως, το 54% των ερωτηθέντων στην Κύπρο δήλωσε ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης Αναστασιάδη, με το 27% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 27% καθόλου ικανοποιημένο.

Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται και η Βουλγαρία, με το το 65% των ερωτηθέντων να δηλώνει ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης, με το 41% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 24% καθόλου ικανοποιημένο.

ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι στα όπλα στην Ουκρανία»

Σε ένα άλλο πεδίο, η Κομισιόν ερωτά του πολίτες εάν συμφωνούν με το μέτρο που έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση να χρηματοδοτεί την Ουκρανία για αγοράζει όπλα και ταυτόχρονα να της δωρίζει άλλα.

Και εδώ, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι δεν συμφωνούν, σε ποσοστό 57%, με το 19% να δηλώνει ότι δεν συμφωνούν και το 38% ότι δεν συμφωνούν καθόλου.

ηρτυτοιυθ.jpg

«Όχι στην απαγόρευση των ρωσικών ΜΜΕ»

Σε ένα άλλο πεδίο, η Κομισιόν ερωτά του πολίτες εάν είναι δυσαρεστημένοι από η απαγόρευση των ρωσικών ΜΜΕ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και εδώ, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι είναι δυσαρεστημένοι, σε ποσοστό 64%, με το 23% να δηλώνει ότι είναι δυσαρεστημένοι και το 41% ότι είναι πολύ δυσαρεστημένοι.

δθρτυιτι.jpg

 

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…