Έρευνα Prorata: Οι πολίτες αναγνωρίζουν τη μαχητικότητα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τι αποδεικνύει η δημοσκόπηση ανίχνευσης των αντιλήψεων που επικρατούν έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αξιολόγησης των Ελλήνων ευρωβουλευτών, που παρουσίασε, το βράδυ της Παρασκευής, το ATTICA TV.

SYRIZA 1 1

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία PRORATA, αποτυπώνει τη θετική άποψη της πλειονότητας των Ελλήνων (61%) για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και ένα ισχυρό ρεύμα ευρωσκεπτικισμού (37%) που αντιμετωπίζει αρνητικά την Ενωμένη Ευρώπη.

Από τα ευρήματα της έρευνας, αποδεικνύεται πως οι πολίτες αναγνωρίζουν την μαχητικότητα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι 2 από τους 3 ευρωβουλευτές στο top3 της θετικής αξιολόγησης είναι από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

⁩ «Μεγάλη η αποδοχή των Ευρωβουλευτών του ⁦ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τους πολίτες που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με βάση σχετική έρευνα της PRORATA», σημειώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, που προσθέτει: «Ευχαριστούμε και δυναμώνουμε τον συλλογικό μας αγώνα! Για την Νίκη μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου! Για την Νίκη στις Ευρωεκλογές του 2024!».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…