Newsroom

Newsroom

Επτάχρονος μαθητής έδωσε τα χρήματα απ΄ τα δώρα του στο «Ιατρείο Κέρκυρας»!

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της  έκοψε η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας την περασμένη Κυριακή μέσα σ’ ένα πολύ ζεστό κλίμα. 

maria mandila1549546099

Ιδιαίτερα  συγκινητική ήταν η βράβευση του επτάχρονου μαθητή Σταμάτη Πεβεράτου, ο οποίος έδωσε τα χρήματα από τα δώρα των γενεθλίων του υπέρ του «Ιατρείου Κέρκυρας». 

Επίσης βραβεύτηκαν η ΕΙΚΕ, με εκπρόσωπό τους την Πρόεδρο της  Έλενα Σουέρεφ, για την έκθεση ζωγραφικής μελών της, τα χρήματα της οποίας δόθηκαν στο «Ιατρείο», το ζαχαροπλαστείο Emeral και ο διευθυντής του  Α. Νικολούζος καθώς και η Αικατερίνη Σκιαδοπούλου για την προσφορά τους προς το «Ιατρείο Κέρκυρας».

Τη γιορτή πλαισίωσε το συγκρότημα μουσικής δωματίου με τους Δημήτρη Μάνδυλα, Σπύρο Δουκάκη, Μαριλένα Ελούλ, Αθηνά Δουκάκη και Χρήστο Πηλό.

Η πρόεδρος της Εταιρείας, παιδίατρος Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή,μίλησε για ανιδιοτελή αγάπη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν τους σκοπούς του Ιατρείου Κέρκυρας, ενός ιστορικού Ιδρύματος, που διατηρείται για 120 χρόνια, χάρις στην προσφορά των συμπολιτών μας, που τις περισσότερες φορές είναι από το υστέρημά τους.

Πηγή: Ενημέρωση Κέρκυρας

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…