Newsroom

Newsroom

Επτά ιπποδρομίες και "μάχες" γένους θηλυκού σήμερα στο Μαρκόπουλο – Μπρα ντε φερ Καβρουλάκη-Κεράτσα

37 νέοι ίπποι από το Tattersalls έρχονται στο Μαρκόπουλο

5a05b2791dc5247f6f8b4614

Ένα δυνατό πρόγραμμα με επτά κούρσες και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή ιπποδρομιακή συνάντηση στο Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης στις 18:30.

Η ημέρα έχει έντονη γυναικεία παρουσία, με τις προπονήτριες Αλίκη Καβρουλάκη (37 νίκες) και η Ειρήνη Κεράτσα (35 νίκες), οι οποίες κατέχουν την 2η και 3η θέση στη λίστα των κορυφαίων προπονητών μετά τον Χρήστο Κουβαρά, να στοχεύουν σε νέες επιτυχίες.

Στην 4η ιπποδρομία, το «Έπαθλο Πλατάνου» στα 1.400 μέτρα, η Αλίκη Καβρουλάκη συμμετέχει με τον ισχυρό ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ, νικητή 10 ιπποδρομιών και η Ειρήνη Κεράτσα με τον θριαμβευτή του 71ου Ελληνικού Ντέρμπυ ΟΠΑΠ και πρόσφατο νικητή ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΚΤΟΥΜΗ.

Γυναικείο αποτύπωμα έχει και η 6η ιπποδρομία, για το «Έπαθλο Ευκάλυπτου» στα 1.575 μέτρα, όπου συμμετέχουν τριετείς και άνω. Ανάμεσά τους ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ του Champagne Syndicate, με ιδιοκτήτριες αποκλειστικά κυρίες και προπονήτρια την Αγγελική Αμίτση. Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει τη φήμη του για τη μία μόνο ήττα του κατά τις πέντε συμμετοχές του στην Ελλάδα, ερχόμενος αντιμέτωπος με το «δίδυμο» της Ειρήνης Κεράτσα, δηλαδή τον ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ (με δύο νίκες σε τρεις συμμετοχές) και τον πρόσφατο νικητή στα 1.800 μέτρα ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ. Μαζί τους και ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ, που προπονείται από την Αλίκη Καβρουλάκη.

Στην 7η ιπποδρομία, για το «Έπαθλο Έλατου» στα 1.575 μέτρα, ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ, με ιδιοκτήτρια την Paola-Maria Cosentini θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο Μαρκόπουλο, κόντρα σε αξιόλογους αντιπάλους, όπως ο πρόσφατος νικητής ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ.

Το τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 μοιράζει μεγάλα κέρδη

Στο ΣΚΟΡ 6, η σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες υπόσχεται μεγάλα κέρδη στους παίκτες τους στοιχήματος. Την προηγούμενη Παρασκευή σημειώθηκε τζακ ποτ και έτσι το ποσό 17.850 ευρώ έχει μεταφερθεί στη σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση.

Την περασμένη εβδομάδα, στο στοίχημα Σύνθετο Δίδυμο της 1ης ιπποδρομίας βρέθηκαν τρία δελτία με απόδοση 3.344€ στο ευρώ. Στο ΤΡΙΚΑΣΤ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων αλόγων με ακριβή σειρά) της 2ης ιπποδρομίας βρέθηκαν τρία νικητήρια δελτία με την απόδοση στο ευρώ να φτάνει τα 4.440€. Στην ίδια ιπποδρομία η απόδοση στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ανέβηκε στο ποσό των 8.239€, με ένα κερδισμένο δελτίο.

Σημαντικές αγορές από Έλληνες ιδιοκτήτες στη δημοπρασία του Tattersalls

Δυναμικό παρών έδωσαν και εφέτος Έλληνες ιδιοκτήτες στη δημοπρασία καθαρόαιμων ίππων του κορυφαίου οίκου Tatterssals, στο Νιουμάρκετ. Η δημοπρασία του φθινοπώρου υπήρξε ιδιαιτέρως δημοφιλής και διήρκησε πέντε ημέρες αντί για τέσσερις. Οι Έλληνες ιδιοκτήτες προχώρησαν στην αγορά 37 ίππων, καθαρής αξίας άνω των 230. 000 ευρώ

Εικόνες ντροπής: Παιδί ΑμεΑ έμεινε σε γκαράζ του φέριμποτ για Θάσο επί 45 λεπτά γιατί δεν υπήρχε ράμπα αναπήρων (Video)

448773869 447267318095220 33440254337198465 n

Εικόνες ντροπής: Παιδί ΑμεΑ έμεινε σε γκαράζ του φέριμποτ για Θάσο επί 45 λεπτά γιατί δεν υπήρχε ράμπα αναπήρων (Video)

Τη φωτογραφία τράβηξε επιβάτης που ταξίδευε με το πλοίο.

Γαϊτάνος: Ακραίες ατάκες για Eurovision – «Βλέπεις άγριες φάτσες, μαγείες, κέρατα… δαιμονική κατάσταση» (video)

Γαϊτάνος

Γαϊτάνος: Ακραίες ατάκες για Eurovision – «Βλέπεις άγριες φάτσες, μαγείες, κέρατα… δαιμονική κατάσταση» (video)

«Στη Eurovision υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση», σημείωσε ο Πέτρος Γαϊτάνος

«Επεισόδιο» με συγκρατούμενο του είχε ο Απόστολος Λύτρας: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι» (video)

ΕΚ - Λυτρας

«Επεισόδιο» με συγκρατούμενο του είχε ο Απόστολος Λύτρας: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι» (video)

Προβλήματα αντιμετωπίζει ο γνωστός ποινικολόγος στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.