Newsroom

Newsroom

ΕΠΟ: «Αν η Ελλάδα προκριθεί στο Euro οι παίκτες θα πάρουν το 50% των εσόδων» – Το απίστευτο πριμ που αναμένεται να λάβουν οι παίκτες

Αρκετά τα χρήματα που αναμένεται να λάβουν οι ποδοσφαιριστές της εθνικής σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro

6031323

Το καλύτερο ψυχολογικό ντοπάρισμα πήραν οι παίκτες της εθνικής ομάδας, ενόψει του αυριανού κρίσιμου ημιτελικού των play off με το Καζακστάν που σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος θα απέχουμε ένα ματς από το Euro του καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, οι ποδοσφαιριστές της Ελλάδας σε περίπτωση που κερδίσουν τα δυο παιχνίδια που έρχονται και περάσουν σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, αναμένεται να εισπράξουν συνολικά 4,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 50% των εσόδων που θα έχουμε από το Euro.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ τονίζει: «Κατά τη συνάντηση των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε ότι όπως και μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση του Nations League, έτσι και στην περίπτωση πρόκρισης στο EURO 2024, οι παίκτες της Εθνικής θα λάβουν πριμ.

Σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου την καταβολή πριμ ύψους 50% επί του ποσού που θα λάβει η ΕΠΟ από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης».

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: «Αξιοθρήνητος. Όντως» – Πληρωμένη απάντηση από αδερφό θύματος στον Μαρινάκη για το ποιες είναι οι «βδέλλες»

Παπανικολάου κατά Άδωνι: Να ελέγξει τον καθηγητή που περίμενε το 500άρικο για να χειρουργήσει (video)

Ακρίτα: Aποκαλύπτει ποια κρύβεται πίσω από τους ανώνυμους λογαριασμούς που της επιτίθενται

«Ξύπνησα και τον βρήκα πάνω μου – Σου κατακρεουργούν τα όνειρα» – Η Αθανασοπούλου ξεσπά για Κωστόπουλο