ΕΠΟ: Ακόμα ψάχνουν γήπεδο για τον τελικό κυπέλλου – Δεύτερο «όχι» και από Μπέο για Πανθεσσαλικό

Όλες οι ελπίδες στο ΟΑΚΑ για τον τελικό κυπέλλου

5605905

Αρνητικά απάντησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο αίτημα της ΕΠΟ για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι ίδια απάντηση είχε δώσει και η κυπριακή αστυνομία σε ανάλογο αίτημα για να διεξαχθεί το ματς στο στάδιο «ΓΣΠ».

Ουσιαστικά το… σίριαλ για την εύρεση της έδρας που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση θα συνεχιστεί. Η ΕΠΟ αναμένεται να απευθυνθεί στις δύο ομάδες – φιναλίστ, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με στόχο να βρεθεί μία κοινώς αποδεκτή λύση.

Υπενθυμίζεται ότι «όχι» είπε χθες και η Κυπριακή αστυνομία στο αίτημα της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λευκωσία, με συνέπεια ο τόπος αλλά και η ημερομηνία διεξαγωγής του να είναι στον αέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την απάντηση Μπέου

Στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απέστειλε την εξής απάντηση.

“Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας.

Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες”.

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…