Επιτροπή Θεσμών – Ραγδαίες εξελίξεις: Δεν προσήλθαν Μπίτζιος, Λαβράνος και Ντίλιαν

Η συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα περιοριστεί στην ακρόαση του πρωταγωνιστή του σκανδάλου των υποκλοπών, Γρηγόρη Δημητριάδη

Επιτροπή Θεσμών

Δεν παρουσιάστηκαν -όπως είχε σημειώσει το Documento από το φύλλο που κυκλοφόρησε στις 13/11- στην πολυαναμενόμενη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι έμποροι του Predator, Φέλιξ Μπίτζιος και Γιάννης Λαβράνος, όπως επίσης ο «κλειδοκράτορας» του κακόβουλου λογισμικού και πρώην μέλος της επίλεκτης ομάδας του ισραηλινού στρατού Unit 81, Ταλ Ντίλιαν, ο οποίος μάλιστα παραμένει άφαντος! Κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση επιβάλλει η ΝΔ, επιβεβαιώνοντας πως Μαξίμου – ΕΥΠ – Predator ήταν συγκοινωνούντα δοχεία.

Επιτροπή Θεσμών: Οι προφάσεις των Μπίτζιου, Λαβράνου και Ντίλιαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Φέλιξ Μπίτζιος δήλωσε στις 23/11 στην Επιτροπή ότι βρίσκεται στο Μιλάνο και μπορεί να απαντήσει γραπτώς σε ερωτήσεις, οι οποίες θα διαβιβαστούν στο προξενείο.

Ανάλογα έπραξε και ο Γιάννης Λαβράνος, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο και επιθυμεί -όπως ενημέρωσε στις 25/11- κι εκείνος με τη σειρά του να ακολουθήσει την ασφαλή οδό της εξ αποστάσεως κατάθεσης στην Επιτροπή.

Ως προς τον Ταλ Ντίλιαν, ο Ισραηλινός απαξίωσε πλήρως την κλήση του για εξέταση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με το προεδρείο να ενημερώνει το Σώμα πως ουδείς γνωρίζει πού βρίσκεται ο πρώην αξιωματούχος της επίλεκτης ομάδας κυβερνοασφάλειας του ισραηλινού στρατού.

Τούτων δοθέντων, η συνεδρίαση θα περιοριστεί στην ακρόαση του πρωταγωνιστή του σκανδάλου των υποκλοπών, ανιψιού του πρωθυπουργού και πρώην γενικού γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Κατάθεση στα… τυφλά στην Επιτροπή Θεσμών

Με προφάσεις που αποδεικνύουν την ενοχική σχέση μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και όσων μόλυναν τα κινητά τηλέφωνα του μισού υπουργικού συμβουλίου, πολιτικών αντιπάλων του Κυριάκου Μητσοοτάκη, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννης Μπούρας, εισηγήθηκε να διεξαχθεί η συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών.

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Ένα νέο ηχητικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει το «μπάχαλο» που επικρατούσε κατά…