Επιτροπή Αγώνα Δημοσιογράφων για την εκτέλεση Καραϊβάζ: Η τιμωρία των δραστών είναι ζήτημα τιμής για όλους μας

Η Επιτροπή Αγώνα Δημοσιογράφων για την Ελεύθερη Ενημέρωση και την Δημοκρατία ζητά την πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος, άμεσα και χωρίς ολιγωρία

Eίναι δημοκρατική επιταγή η σε βάθος διερεύνηση της άνανδρης εκτέλεσης του συναδέλφου μας Γιώργου Καραϊβάζ, σημειώνει η Επιτροπή Αγώνα Δημοσιογράφων για την Ελεύθερη Ενημέρωση και τη Δημοκρατία.

«Η αλήθεια είναι πως ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης είχε ασχοληθεί με αποκαλυπτικές/καταγγελτικές έρευνες, όχι μόνο στο χώρο του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά και της διαφθοράς στους κόλπους της Αστυνομίας και της ΕΥΠ!

Το ερώτημα είναι ποιους ακριβώς τρομοκράτησε, ώστε να θελήσουν να τον κάνουν να σιωπήσει, οριστικά, με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, μέρα μεσημέρι, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο!»

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Δημοσιογράφων για την Ελεύθερη Ενημέρωση και τη Δημοκρατία:
 

Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, από επαγγελματίες εκτελεστές, προκαλεί σοκ, αγανάκτηση και φρίκη όχι μόνο στον δημοσιογραφικό κόσμο της Ελλάδας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Επιτροπή Αγώνα Δημοσιογράφων για την Ελεύθερη Ενημέρωση και την Δημοκρατία καταγγέλλει την αποτρόπαιη αυτή πράξη και ζητά την πλήρη και σε βάθος διερεύνηση και διαλεύκανση του εγκλήματος, άμεσα και χωρίς ολιγωρία.

Ως συνάδελφοι του αστυνομικού ρεπόρτερ, ερευνητή είμαστε συγκλονισμένοι και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν εξεταστούν όλες οι πιθανές αιτίες που όπλισαν το χέρι των εκτελεστών, κατόπιν εντολής.

Η αλήθεια είναι πως ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης είχε ασχοληθεί με αποκαλυπτικές/καταγγελτικές έρευνες, όχι μόνο στον χώρο του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά και της διαφθοράς στους κόλπους της Αστυνομίας και της ΕΥΠ!

Το ερώτημα είναι ποιους ακριβώς τρομοκράτησε, ώστε να θελήσουν να τον κάνουν να σιωπήσει, οριστικά, με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, μέρα μεσημέρι, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο!

Η ΕΑΣ για την Ελεύθερη Ενημέρωση και την Δημοκρατία θα αγωνίζεται και θα περιφρουρεί το Δικαίωμα του Λαού στην Ενημέρωση! Η διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος και η τιμωρία των δραστών και των εντολέων της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ είναι ζήτημα τιμής για όλους μας.

 

Συνεχίζει το σφυροκόπημα ο διεθνής τύπος για Μητσοτάκη και το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

Συνεχίζει το σφυροκόπημα ο διεθνής τύπος για Μητσοτάκη και το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

Ψηλά στα περισσότερα ευρωπαϊκά ΜΜΕ οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Tραγωδία στο Χαλάνδρι: Πέθανε 8χρονο κορίτσι από θερμοπληξία που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο

Tραγωδία στο Χαλάνδρι: Πέθανε 8χρονο κορίτσι από θερμοπληξία που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο

Ασύλληπτη τραγωδία στο Χαλάνδρι με ένα κοριτσάκι 8 ετών να εγκλωβίζεται σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και…