Επίτιμος πρόεδρος Άιντραχτ: «Ευχή μου να εξαφανιστούν όλοι οι γαμ@@@@@ Ναζί»

Ο Πέτερ Φίσερ αποχώρησε από την προεδρία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά από 24 χρόνια και το έκανε στέλνοντας μήνυμα εναντίον της ακροδεξιάς.

704x396

Με δηλώσεις  που θα μείνουν αξέχαστες σε ολόκληρο το οπαδικό κοινό της Άιντραχτ αλλά και σε ολόκληρη τη Γερμανία αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ομάδας ο Πέτερ Φίσερ έπειτα από 24 χρόνια.

«Η ευχή μου στη ζωή δεν είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα ή το Champions League η Άιντραχτ. Ευχή μου είναι να εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι γαμ@@@@@ ναζί, να εκραγεί η ιδεολογία τους στον αέρα και να κάνουμε κάθε μέρα εμετό στα πρόσωπά τους» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα Bild.

«Θα είμαι ακόμα πιο δραστήριος σε σχέση με το παρελθόν, υπάρχουν χιλιάδες εκδηλώσεις στις οποίες εκατομμύρια καλοί πολίτες και δημοκράτες, ευφυείς άνθρωποι, βγαίνουν στον δρόμους.

Η Άιντραχτ είναι ένας… πολύχρωμος σύλλογος. Έχουμε 112 διαφορετικές εθνικότητες στο σύλλογο. Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, ρατσισμό και αντισημιτισμό στο άθλημα. Όποιος δεν συμμορφώνεται με αυτό, τον πετάμε έξω» συμπλήρωσε ο Φίσερ.

 

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…