Επίθεση Υπ. Οικονομικών στον Τσίπρα για το ΣΔΟΕ

καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής

Στην επίθεση περνά το υπουργείο Οικονομικών επιχειρώντας να απαντήσει στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, καθώς και τις ελλείψεις και τα προβλήματα του ΣΔΟΕ, τα οποία επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της υπηρεσίας.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο αναφέρει: “Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ προκειμένου να εξασφαλίσει το κατάλληλο σκηνικό για την παράστασή του” και προσθέτει: “Το σενάριο ήταν ήδη έτοιμο και είχε διαρρεύσει από την Κουμουνδούρου από χθες, είτε από απροσεξία είτε προκειμένου να δώσει μια πρόγευση. Επομένως, δεν χρειαζόταν την ενημέρωση για τις δηλώσεις του”.

“Το ΣΔΟΕ ανεπηρέαστο από οποιαδήποτε παρέμβαση, διεξάγει αγώνα για την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος, της απάτης και της διαφθοράς. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του έργου του, αποτυπώνονται στις μηνιαίες ανακοινώσεις-Δελτία του” σημειώνει το υπουργείο Οικονομικών και καταλήγει: “Τα αποτελέσματα αυτά το έχουν καταξιώσει στη συνείδηση των πολιτών και μόνο ο κ. Τσίπρας φαίνεται να τα αγνοεί ή να τα χρησιμοποιεί επιλεκτικά”.

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Η ακριβής ώρα, ημέρα εξόδου θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ καλούν σε συμμετοχή στις δράσεις των…