Επίθεση Τσίπρα σε ΝΔ: Παιδιά σαν τον Αντετοκούνμπο δεν πρόκειται ποτέ να σας ψηφίσουν

«Πυρά» εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για τις ακραίες, δεξιές συμπεριφορές και ρητορικές της σχετικά με την χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής

NewsRoom 05/03/2019 | 15:28

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το δημογραφικό στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απάντησε στην κατηγορία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να «αλλοιώσει» το εκλογικό Σώμα με τη χορήγηση ιθαγένειας σε παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

«Αντί να μας κατηγορείτε ότι δεν επιταχύνουμε τις διαδικασίες χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας για τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, μας κατηγορείτε ότι έχουμε σχέδιο, λέει να "αλλοιώσουμε" το εκλογικό Σώμα, θεωρώντας ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εντάσσονται στην ελληνική κοινωνία, σαν τον Αντετοκούμπο, δηλαδή, δεν πρόκειται να σας ψηφίσουν. Ε, δεν πρόκειται να σας ψηφίσουν διότι έχετε προσεγγίσει τις πιο ακραίες και δεξιές συμπεριφορές και ρητορικές», τόνισε κ. Τσίπρας.