Επίθεση της Βέροιας στον Αυγενάκη: Χάρισμά του η κατηγορία

Διοργανώτρια και ομάδες είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους και έχουν ανοίξει μέτωπο κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος με τις πρακτικές και τα λεγόμενα του φαίνεται να οδηγεί στα «βράχια» την Super League 2 και να αποσκοπεί στη διάλυσή της.

59f6e9d31dc5241f088b47b0

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη που ουσιαστικά έβγαλε στη σέντρα την SL2 έχουν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αλλά και έντονη δυσαρέσκεια των ομάδων. Διοργανώτρια και ομάδες είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους και έχουν ανοίξει  μέτωπο κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος με τις πρακτικές και τα λεγόμενα του φαίνεται να οδηγεί στα «βράχια» την Super League 2 και να αποσκοπεί στη διάλυσή της.  Με ανακοίνωση της σήμερα η Βέροια εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά του Υπουργού Αθλητισμού

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η Βέροια αναφέρει:

«Μετά λύπης διαπιστώνουμε, ότι η κατηγορία μας, η SL2, είναι απαξιωμένη από τον Υφυπουργό που την δημιούργησε. Όμως, να απαξιώνει ο κ. Αυγενάκης και να κατηγορεί τους παράγοντες ως στοιχηματζίδες, χωρίς αποδείξεις, αυτό πάει πολύ. Είμαστε οικογενειάρχες, κάποιοι άνθρωποι του μεροκάματου, σεβαστά μέλη της Ελληνικής κοινωνίας.

Ντροπή στον Υφυπουργό, που πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, επειδή ζητήσαμε τα συμφωνηθέντα, αυτά που στην ΚΥΑ υπογράφουν τρεις Υπουργοί. Χάρισμά του λοιπόν η κατηγορία, χάρισμά του οι ομάδες που εκπροσωπούμε.

Κρίμα για την δική μας προσπάθεια, που καταβάλαμε κυρίως ως φίλαθλοι, μπαίνοντας μπροστάρηδες, για να μην τελειώσει άδοξα αυτό που επί μια πενταετία χτίστηκε. Κρίμα για την προσπάθεια μιας πόλης, της Βέροιας, ενός ολόκληρου νομού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ».

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

peiraias epithesi

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μπροστά στην επίθεση βρισκόταν και ο φίλος της…

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Αυγενάκης

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση του υπάλληλου του αεροδρομίου ,μετά το επεισόδιο με τον Λευτέρη…