Επίθεση στην εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη – Καταγγελία για ολιγωρία των αρχών απέναντι σε απειλές που δεχόταν

Η εισαγγελέας, Αριστοτέλια Δόγκα, που είχε διεκδικήσει να αποδοθεί Δικαιοσύνη στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη  συγκλονίζοντας με την αγόρευση της, δέχθηκε βίαιη επίθεση κοντά στο σπίτι της και κατήγγειλε ότι είχε ενημερώσει τις αρχές για απειλές  της ζωής της, αλλά δεν εισακούστηκε ποτέ!  

diki topaloudi n37

H Εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία, είχε συγκλονίσει με την αγόρευσή της  στη δίκη Τοπαλούδη, δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής επίθεση στην οδό Ευελπίδων. Η ίδια, είχε πει σε οικεία της πρόσωπα, ότι δεχόταν απειλές εδώ και μέρες και είχε ειδοποιήσει τις αρχές. Μάλιστα όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες,  η εισαγγελέας μιλούσε έντονα στους αστυνομικούς, που έφτασαν στο σημείο λέγοντας: «Δύο μέρες σας καλώ και δεν δώσατε σημασία» και ζήτησε να πάρουν τηλέφωνο τον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Από την αγόρευσή της στην δίκη είχε αφήσει  αιχμές για προσπάθειες να «κουκουλωθεί» η υπόθεση. «Έχω ενημερωθεί από αξιωματούχους – ερευνητές της υπόθεσης Τοπαλούδη για «πιέσεις» που τους ασκήθηκαν και για ιδιομορφίες που είχε ο συγκεκριμένος φάκελος». Χθες λοιπόν σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, είχε ειδοποιήσει τις αρχές ότι δεχόταν απειλές εδώ και μέρες, αλλά τελικά δεν εισακούστηκε και έφτασαν στο σημείο οι δράστες η ο δράστης να τις επιτεθεί. Προφανώς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτης δεν λαμβάνουν σοβαρά μια καταγγελία από μια Εισαγγελέα και δίνουν βάση στις καταλήψεις. Αν ήταν όμως σελέμπριτι αμέσως θα έστελναν ασφάλεια για να την φύλαξη της.