Επίθεση στα γραφεία του συνδυασμού του Νίκου Μπελαβίλα στον Πειραιά

Επίθεση στα γραφεία του καταγγέλλει ο συνδυασμός «Πειραιάς για Όλους»

NewsRoom 08/05/2019 | 18:16

Στόχος αγνώστων έγιναν τα εκλογικά γραφεία του Πειραιάς για Όλους, στην Παλαιά Κοκκινιά, την ώρα που όλα τα μέλη και φίλοι του συνδυασμού αλλά και πολίτες του Πειραιά βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο για τα προγραμματισμένα εγκαίνια την Τρίτη το βράδυ.

«Στόχος» ήταν αποκλειστικά και μόνο ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπελαβίλας, καθώς όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, με βαριοπούλα χτύπησαν απευθείας στο σημείο που βρισκόταν αφίσα του.

«Σε εκείνους που θεωρούν πως με τέτοιου είδους μαφιόζικες πρακτικές θα τρομοκρατήσουν είτε τον ίδιο τον Νίκο Μπελαβίλα είτε τους υποψηφίους του συνδυασμού, η απάντηση δόθηκε από τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο» αναφέρει σε δελτίο τύπου ο συνδυασμός, και κλείνει με τα λόγια του Νίκου Μπελαβίλα, ο οποίος

«Ακούστε μπράβοι: Έχουμε νικήσει ήδη για να τρομάξουμε. Είμαστε πολλοί και παλιοί για να μας φοβίσετε. Συνεχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτα, νηφάλια, ειρηνικά, δημοκρατικά! Ολιγάρχες και οι τραμπούκοι τους δεν έχουν θέση στην περήφανη δημοκρατική πόλη μας. Άντε γειά!».