Newsroom

Newsroom

Επίθεση Σκουρλέτη σε Κασσελάκη: «Ήταν μια μουσολινικής έμπνευσης λόγος»

Συνεχίζει τις επιθέσεις προς τον Στέφανο Κασσελάκη ο Πάνος Σκουρλέτης

skourletis 13

Απτόητος συνεχίζει τις επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη για ακόμα μια βδομάδα ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος φιλοξενήθηκε  στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Ναι μεν Αλλά» και μίλησε για Τραμπισμό από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μουσολινικής έμπνευσης λόγο.

Πιο αναλυτικά ο πρώην υπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε αναφορά ακόμα και στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι ήταν λάθος η διαδικασία καθώς ο καθένας είχε το δικαίωμα να ψηφίσει τον πρόεδρο του κόμματος!

Πιο αναλυτικά όσα ανέφερε: «Όσοι παρακολούθησαν και είχαν την δυνατότητα αυτή, μια και μεταδόθηκε η ομιλία του κ. Κασσελάκη, θα διαπίστωσαν τελικά, κάποια από αυτά τα οποία είχαν λεχθεί τις προηγούμενες μέρες και εβδομάδες ήταν λίγο για να περιγράψουν αυτό που είδαμε. Νομίζω ότι δεν έχει ξαναϋπάρξει πιο κακοποιητική θα την έλεγα εγώ εισήγηση σε κορυφαίο όργανο ενός κόμματος του χώρου της Αριστεράς.

Ειλικρινά, δεν αναφέρομαι μόνο στις, χωρίς προηγούμενο, αναφορές για 5η φάλαγγα. Το 5η φάλαγγα δεν είναι μια σκληρή κριτική. Είναι κάτι το οποίο ξεφεύγει πια από τα όρια μιας αντιπαράθεσης, όσο και σκληρής να είναι. Ό,τι, ειλικρινά, είχε πει ο φίλος μου και ο σύντροφος ο Νίκος Φίλης και πολλοί τον είχαν κακολογίσει, για Τραμπισμό, τελικά επιβεβαιώθηκε. Ήταν μια μουσολινικής έμπνευσης λόγος.

Τελικά φαίνεται ότι αυτός ο τρόπος εκλογής ενός προέδρου, χωρίς καν την ύπαρξη οποιασδήποτε δικλείδας ασφαλείας, όπου μπορεί την ημέρα της εκλογής, οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης, προσέξτε, όχι αριστερός, όχι ψηφοφόρος, οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης να καθορίσει ποιος είναι ο αρχηγός ενός κόμματος της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής Αριστεράς, διαλύει κάθε συνοχή, κάθε έννοια και ρευστοποιεί κάθε έννοια κόμματος. Είναι η κατάργηση της οποιασδήποτε αναγκαίας, πρέπει να υπάρξει, σχέσης ανάμεσα στην ηγεσία και στα μέλη ενός κόμματος.

Άρα ήταν απόλυτα λάθος, στρατηγικό και ολέθριο αυτό που είχε γίνει πέρυσι στο συνέδριο. Απλώς αισθάνομαι μια πικρή γεύση ικανοποίησης διότι τα είχα πει και δημόσια τότε αυτά».

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…