Έπίθεση Πολάκη στον Πλεύρη για τα μονοκλωνικά: «Ζήτα συγγνώμη και παραιτήσου σήμερα»

Nέα επίθεση στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, με αφορμή τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενή εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης.

4966415

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, μετά την δικαίωσή του με την τροποποίηση άρον – άρον του πρωτοκόλλου χορήγησης μονοκλωνικών, που ακολούθησε την αρχική του οργισμένη ανάρτηση – καταγγελία για ασθενή στη Ρόδο που τα χρειαζόταν απεγνωσμένα και το παλιό πρωτόκολλο τον απέκλειε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Υπ Υγείας Θαν. Πλεύρη να παραιτηθεί σημειώνοντας πως προσπαθεί «να μαζέψει τα αμάζευτα». Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Παύλος Πολάκης ζητούσε -με έντονο  ύφος- να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή που νοσηλεύεται με κορoνοϊό στο νοσοκομείο της Ρόδου.

 Όπως λέει ο ίδιος, παρά το γεγονός πως είχε αλλάξει το πρωτόκολλο και ο ασθενής στη Ρόδο – με αφορμή τον οποίο ξέσπασε η διαμάχη – δικαιούτο να λάβει τα μονοκλωνικά αντισώματα, η σχετική πλατφόρμα δεν είχε «ξεκλειδώσει» τον ΑΜΚΑ του με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ιατροί να καταχωρήσουν το αίτημά του.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης αποκαλύπτει ότι η κόρη του ασθενούς επικοινώνησε με τον Σωτήρη Τσιόδρα, μετά από δική του προτροπή καθώς και ότι της έδωσε ο ίδιος το τηλέφωνο του Λοιμωξιολόγου, ο οποίος της είπε ότι δικαιούται τα μονοκλωνικά γιατί «έχει αλλάξει το πρωτόκολλο εδώ και δύο μέρες και να κάνουν αίτηση οι γιατροί».

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…