Newsroom

Newsroom

Επίθεση με μολότοφ στο αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα

Εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Ιάσωνα Φωτήλα, που ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της Πάτρας, πραγματοποίησαν απόψε τέσσερις άγνωστοι.

fwtila

Ειδικότερα, όπως ανέφερε tempo24.news το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν ξεκινήσουν δύο πορείες στο κέντρο της Πάτρας, η μία από φοιτητές και η άλλη από κουκουλοφόρους. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, το “έλουσαν” με εύφλεκτο υγρό και μέσα έριξαν μολότοφ.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ιάσονας Φωτήλας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, σχετικά με την επίθεση, τόνισε ότι «αυτές οι πράξεις φασισμού μάς δυναμώνουν και στο τέλος της ημέρας η δημοκρατία θα βγαίνει πάντα κερδισμένη». Παράλληλα, επεσήμανε ότι «πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν σε όλους αυτούς, που επιτέθηκαν προ ημερών στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου και σήμερα στο αυτοκίνητό μου, ότι δεν μπορούν πλέον να προβαίνουν ατιμώρητοι σε τέτοιες ενέργειες» προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση ήδη το κάνει αυτό».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…