Σοκ στην Βραζιλία: Επίθεση με μαχαίρι από 13χρονο σε σχολείο – Νεκρή μια καθηγήτρια (προσοχή σκληρές εικόνες )

Προς τιμήν της καθηγήτριας κηρύχθηκε τριήμερο πένθος

bcfa5a0e7ca2505211b33ec63b8aa49010d1bafbw 780x470 1

Νεκρή κατέληξε μια καθηγήτρια τη Δευτέρα (27/3) σε σχολείο του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, όταν ένας 13χρονος μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε τέσσερις καθηγητές και δύο συμμαθητές του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας, Γκουιγιέρμε Ντερίτε, ο μαθητής βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα όπου αναμένεταινα περάσει από ανάκριση, παρουσία των γονέων του. Υπό κανονικές συνθήκες η στρατιωτική αστυνομία θα μετέφερε την καθηγήτρια σε νοσοκομείο με ελικόπτερο, όμως επειδή είχε υποστεί ανακοπή, η μεταφορά της έγινε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στον δρόμο, ανέφερε ο Ντερίτε μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το σχολείο, στα δυτικά του Σάο Πάολο.

Μια καθηγήτρια φυσικής αγωγής ακινητοποίησε τον μαθητή, εμποδίζοντάς τον να τραυματίσει και άλλους. «Ήταν μια ηρωική πράξη. Τον ακινητοποίησε και φρόντισε να του πάρει το μαχαίρι. Χωρίς αυτήν την ηρωική ενέργεια, η τραγωδία αυτή θα ήταν σίγουρα πολύ μεγαλύτερη», πρόσθεσε ο υπουργός. Ο Φέντερ πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για εικασίες σχετικά το κίνητρο της αιματηρής επίθεσης, προσθέτοντας ότι η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.

Προς τιμήν της καθηγήτριας κηρύχθηκε τριήμερο πένθος.

 

Δείτε το βίντεο-σοκ από την επίθεση:

 

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…