Επίθεση Μαξίμου σε Μαρινάκη για fake news των ΜΜΕ του σχετικά με τη Novartis

Σε έντονους τόνους η αντιπαράθεση γύρω από το σκάνδαλο Novartis μετά τις νέες εξελίξεις που προκύπτουν από την δημοσιοποίηση του πορίσματος, με μερίδα ΜΜΕ να επιδίδεται στην κατασκευή fake news προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σχολιάζουν τα fake news που κυκλοφόρησαν από ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη σχετικά με «δήθεν άδειασμα του Νίκου Παππά».

Οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν χαρακτηριστικά:

“Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής “φωνάζει ο κλέφτης”.

Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν “ειδήσεις” για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη.

Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν “άδειασμα” του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news.

Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς.

Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους.”