Επίθεση Μαρκόπουλου στην Παγώνη: Κάνει την πανδημία lifestyle (video)

Ρίχνουν στην «αρένα» τους επιστήμονες;

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εκτιμούσαν ότι μόλις η κατάσταση με την πανδημία θα αρχίσει να δυσκολεύει για την κυβέρνηση, οι πρώτοι που ριχτούν στην «αρένα» της ανθρωποφαγίας είναι οι ίδιοι οι επιστήμονες που πριν λίγους μήνες «χειροκροτούσαν» από τα μπαλκόνια τους τα κυβερνητικά στελέχη.

Αν κρίνουμε πάντως από την ξαφνική επίθεση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφου του Πρώτου Θέματος Δημήτρη Μαρκόπουλου στην πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η στιγμή αυτή μάλλον έχει φτάσει.

Απευθυνόμενος στην ίδια την κ. Παγώνη, ο Δημήτρης Μακρόπουλος της επιτέθηκε, καθώς όπως λέει «όταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle – με δηλώσεις του πόσα θα παίρναμε αν πηγαίναμε στο εξωτερικό, με τον τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε το βράδυ και τι φοράμε – δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα γύρω απο το θέμα το οποίο κοστίζει ζωές. Σε ότι αφορά την κα Παγώνη επιστημονικά την ακούω πάντα αλλά μειώνεται η επιστημονική αξία του λόγου της για μια lifestyle προσέγγιση των θεμάτων».

«Δεν με απασχολεί η άποψη του κ. Μαρκόπουλου», απάντησε η κ. Παγώνη «με απασχολούν οι απόψεις των ασθενών μου. Ίσως επειδή οι γιατροί είμαστε περισσότερο στην τηλεόραση θα ήθελαν να είναι περισσότερο οι βουλευτές, λογικό είναι το καταλαβαίνω. Θα κλείσει ο κύκλος ο δικός μας και θα έρθουν στο προσκήνιο οι βουλευτές να τους έχετε καθημερινά στο στούντιο».

 

Βαριά καταγγελία για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά συνταξιούχο γιατρό στο σκι

Βαριά καταγγελία για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά συνταξιούχο γιατρό στο σκι

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Γκουίνεθ Πάλτροου τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε τον γιατρό που έκανε…