Ο προ ολίγου παρατηθείς από τη θέση του υφυπουργού, Μακάριος Λαζαρίδης έσπευσε να επιτεθεί στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναπαράγοντας απόψεις περί «φοβικής κυβέρνησης», που δημοσιεύτηκαν από έναν τρολ λογαριασμό του X και πιο συγκεκριμένα του «Ακήρατου».
Στο tweet γίνεται αναφορά με επιθετικούς χαρακτηρισμούς στον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, την Ευρωπαία Εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι και τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Η φοβική κυβέρνηση παραιτεί όποιον στοχοποιεί η συμμορία του Βαξεβάνη και της αριστεράς ή η συμμορία της Κοβέσι. Κάθε φορά που η αντιπολίτευση θα επιτίθεται σε έναν υπουργό, θα πετυχαίνει την αποπομπή του. Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος, που όχι μόνο απαξιώνει τη κυβέρνηση στα μάτια του πολίτη, αλλά ενθαρρύνει την αντιπολίτευση να συνεχίσει το ίδιο κυκλικό μοτίβο. Η Ντόρα Μπακογιάννη καλό θα ήταν να φάει κανένα σοκολατάκι και να παίξει με τα εγγονάκια της».

Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια