Newsroom

Newsroom

Επίθεση κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (video)

Επίθεση δέχθηκαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Πέμπτης από περίπου 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σε Bar στο Παγκράτι,…

egg

Επίθεση δέχθηκαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Πέμπτης από περίπου 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σε Bar στο Παγκράτι, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης τους.

Αρχικά, οι νεαροί που εισέβαλαν στο μαγαζί φώναξαν: «Ποιοί είναι οι βουλευτές εδώ»; Μόλις εντόπισαν τους βουλευτές άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις: «Θα το σκέφτεστε πριν βγείτε», «Τι έχετε κάνει στον κόσμο»; Ενώ πέταξαν γιαούρτια και αυγά. Η αντίδραση των βουλευτών ήταν ψύχραιμη και προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Τελικώς οι ομάδα των νεαρών αποχώρησαν από το μαγαζί έχοντας προκαλέσει μικρές υλικές ζημιές. Ένας από τους 15, κατά την αποχώρησή τους, από τη εξωτερική πλευρά της τζαμαρίας του μαγαζιού έβαλε το χέρι του στο λαιμό κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση που υπονοεί ότι θα τους κόψουν το λαιμό.

Στο μαγαζί εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν οι βουλευτές: Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας, Έλενα Παναρίτη, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Φραγκίσκος Παρασύρης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Δημήτρης Λιντζέρης.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια:

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…