Newsroom

Newsroom

Επίθεση Καρχιμάκη στη ΝΔ για το άνοιγμα λογαριασμών στην Ελβετία

Ευθεία επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης για το θέμα του ανοίγματος λογαριασμών…

Ευθεία επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης για το θέμα του ανοίγματος λογαριασμών Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία.

Η δήλωση του αναφέρει: “Όσοι αρνούνται να ανοίξουν πιθανοί λογαριασμοί στην Ελβετία, σημαίνει ότι κάτι φοβούνται. Η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς με την άρνηση τους αυτή, δείχνουν και κάτι να φοβούνται και κάποιους από τη ΝΔ να θέλουν να συγκαλύψουν. Όταν κάποιος είναι καθαρός ούτε φοβάται, ούτε αναζητά προσχήματα. Κανένα Κοινοβούλιο δεν έχασε το κύρος του, υιοθετώντας προτάσεις που συμβάλλουν στο να υπάρχει έλεγχος και απόλυτη διαφάνεια. Οι πολίτες που μας παρακολουθούν και μας κρίνουν, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει η άρνηση της ΝΔ.”

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκης είχε δηλώσει: «Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ώς και… ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες! Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά… τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παραδείσους. Αστεία πράγματα… Αφήστε που οι απατεώνες τα έχουν σε offshore και μια τέτοια κίνηση θα τους αθώωνε κι από πάνω… Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που -για λόγους λαϊκισμού- ρίχνει το κύρος της ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε»

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…