Newsroom

Newsroom

Επίθεση Καπερνάρου στον Μαρκογιαννάκη: "Απέκρυψες στοιχεία" (βίντεο)

Ευθεία επίθεση κατά του Χρήστου Μαρκογιαννάκη εξαπέλυσε κατά τη χθεσινή συζήτηση για την άρση της ασυλίας του στη Βουλή, ο…

kapernaros

Ευθεία επίθεση κατά του Χρήστου Μαρκογιαννάκη εξαπέλυσε κατά τη χθεσινή συζήτηση για την άρση της ασυλίας του στη Βουλή, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος. Ο κ. Καπερνάρος κατηγόρησε τον προεδρεύοντα της Βουλής, ότι εσκεμμένα απέκρυψε στοιχεία από τους συναδέλφους του βουλευτές που αφορούν τη δική του φορολογική υπόθεση, πράγμα το οποίο δεν έκανε για την περίπτωση του συναδέλφου του στη Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ανέφερε μεταξύ άλλων: «καταγγέλλω τον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη γιατί απέκρυψε στοιχεία. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης διέπραξε αδίκημα, το οποίο ψάχνω και ποινικά. Διότι η απόκρυψη στοιχείων, είναι στοιχείο παραπλάνησης του βουλευτή που έρχεται να ψηφίσει για την ασυλία του».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αντίτεινε στον Βασίλη Καπερνάρο ότι λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση με τον κανονισμό της Βουλής και απείλησε να του αφαιρέσει το λόγο. Ο κ. Καπερνάρος από την πλευρά του κάλεσε τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και κάθε πρώην ή νυν υπουργό, υφυπουργό ή βουλευτή να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά του στοιχεία μέχρι το 2013, όπως έχει πράξει ο ίδιος. 

Παρακολουθήστε την ομιλία του Βασίλη Καπερνάρου