Επίθεση Γρηγοριάδη σε Χρυσοχοΐδη για τη βία των ΜΑΤ: «Παραδίνομαι!» (video)

«Eίναι Δημοκρατία όλη αυτή η αγριότητα;» ρωτάει από το βήμα της Βουλής τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής του ΜέΡΑ25

kleon

Την αγανάκτησή του απέναντι στα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο Κλέων Γρηγοριάδης, ζητώντας εξηγήσεις από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και με τα χέρια ψηλά, κοιτώντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη άρχισε να φωνάζει «Παραδίνομαι! Παραδίνομαι! Παραδίνομαι!».

Με τον τρόπο αυτό, ο Κλέων Γρηγοριάδης θέλησε να καταγγείλει τη συμπεριφορά των ΜΑΤ – όπως έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο-ντοκουμέντο – όταν δυνάμεις τον ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν διαδηλωτή ο οποίος φώναζε επανειλημμένα «παραδίνομαι». 

Στην ομιλία του, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έστω ότι ήμουν αντιεξουσιαστής, έστω ότι ήμουν ταραχοποιός, έστω ακόμα ότι είχα προβεί εντελώς αχρείαστα σε κάποιες έκνομες, παράνομες πράξεις. Ειλικρινά σας ρωτάω όλους, πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ, οι άνδρες αποκατάστασης της τάξης;», είπε ο κ. Γρηγοριάδης και συνέχισε λέγοντας: «την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Εξαρχείων είδα να παραδίδεται κατ’ εξακολούθηση ο άνδρας που συνελήφθη. Ήταν από την αρχή της βιντεοσκόπησης εμφανώς άοπλος και παραδομένος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε το εξής: «Τον χτυπάει αυτός που τον συλλαμβάνει και στη συνέχεια εισέρχεται στο πλάνο δεύτερος ένστολος των ΜΑΤ, που αρχίζει να τον χτυπά στην κοιλιά» και κατέληξε απευθυνόμενος στην κυβερνητική πτέρυγα: «Σας ρωτώ, είναι Δημοκρατία όλη αυτή η αγριότητα; Αν αυτή είναι η Δημοκρατία που ονειρεύεται η νέα κυβέρνηση, να τη χαίρεστε».

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Ένα νέο ηχητικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει το «μπάχαλο» που επικρατούσε κατά…