Επίθεση Άδωνη στον Πολάκη για τη συγκέντρωση υπέρ Βαξεβάνη - Ένταση στη Βουλή (video)

«Είστε αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος»

NewsRoom 20/01/2022 | 14:44

Ενόχλησε αρκετά όπως φαίνεται ο κόσμος που συγκεντρώθηκε χθες έξω από τον Άρειο Πάγο για να στηρίξει τον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη στις πρωτοφανείς διώξεις που αντιμετωπίζει.

Σήμερα στη Βουλή, μετά την ομιλία του Παύλου Πολάκη, τον λόγο πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης και πριν απαντήσει στα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης για τις τιμές των PCR, έσπευσε να ειρωνευτεί τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν χθες στο Εφετείο.

«Να σας συγχαρώ κ. Πολάκη. Επιτυχημένη η συγκέντρωση που κάνατε χθες για τον κ. Βαξεβάνη. Κοσμοσυρροή που συζητιέται. Δεν μπορούν να προχωρήσουν τα αυτοκίνητα από τα περίπου 32 άτομα που συγκεντρώθηκαν», ήταν το σκωπτικό σχόλιο του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος προφανώς δεν διάβασε το ρεπορτάζ στον προσφιλή του ΣΚΑΪ όπου έχει πιάσει στασίδι, και το οποίο έκανε λόγο για 200 άτομα, τα οποία μάλιστα συγκεντρώθηκαν χωρίς κάποιο οργανωμένο κάλεσμα από την εφημερίδα Documento. 

Στη συνέχεια κατέφυγε στους συνήθεις χαρακτηρισμούς του, αποκαλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι ο Πολάκης. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά, τα αντιιικά αλλά όχι για τα εμβόλια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει σε άλλο σημείο απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ «όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανα εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό πώς αφήνετε στην Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι αυτό τον δείκτη;».

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Την ιατρική την ασκώ 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα. Δεν είστε ικανός να γνωρίζετε τι έπαθε η μητέρα μου με τις δύο δόσεις και πότε προγραμματίστηκε η 3η. Μητέρα πρώην υπουργού - και έτσι έπρεπε να γίνει - πήγε στο νοσοκομείο για Pcr γιατί είχε συμπτώματα . Επειδή έχει υποκείμενο νόσημα έπρεπε να υπάρξει Pcr στην περίπτωση που απαιτούνταν χρήση μονοκλωνικών. Εγώ δεν έκανα ποτέ αυτό που κάνατε εσείς που μαζεύονταν καρκινοπαθείς έξω από το γραφεί οσας και τους μοιράζατε ρουσφέτι θεραπείες. Για τις υπόλοιπες μομφές ανοίξτε μάτια σας και δείτε τι από όσα είπα από πέρυσι για εμβόλια και πανδημία και αποτελεσματικότητα φαρμάκων βρείτε ένα που δεν ισχύει. Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό».