Επιτελικό....μπάχαλο στην Λέσβο-Ξέμεινε από εμβόλια το νησί

Γκάφα ολκής του επιτελικού κράτους, «βούτυρο στο ψωμί» των αντεμβολιαστών

NewsRoom 30/11/2021 | 20:29

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοίνωσε τον  υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους 60 και άνω, εντούτοις για όσους θέλουν να το κάνουν, η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο, δίνοντας τροφή η ίδια με τις παλινωδίες της στους ανεμβολίαστους.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει o ιστότοπος stonisi.gr  χωρίς  εμβόλια της Pfizer  έμεινε η Λέσβο  αλλά με τον…. συνοδό υπάλληλο έφτασε στο νησί το αεροπλάνο της γραμμής, από την Αθήνα. Την ώρα που  με ανακοίνωση του το Νοσοκομείο έκανε γνωστό ότι «όσοι συμπολίτες μας είχαν ραντεβού εμβολιασμού σήμερα μπορούν να προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείο Μυτιλήνης για εμβολιασμό» σημειώνοντας ότι το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει  έως τις 10 το βράδυ, τελικά αποδείχθηκε ότι 5000 δόσεις εμβολίων έμειναν στην Αθήνα!

Άγνωστο παραμένει με τίνος ευθύνη δεν πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των εμβολίων αλλά και το πότε θα εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες, υπολογίζονται σε 800, που έχασαν το ραντεβού τους χθες και σήμερα.

Ας σημειωθεί ότι από χθες το μεσημέρι διακόπηκε ο εμβολισμός με εμβόλια της Pfizer στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης και στο Νοσοκομείο της πόλης αφού οι ισχυροί νότιοι άνεμοι δεν επέτρεπαν την μεταφορά των εμβολίων μια και όλες οι αεροπορικές πτήσεις ακυρώθηκαν. 

Πηγή: stonisi.gr