Το επιτελικό κράτος ξεχνάει… να πληρώσει

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε μονότονα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καθυστερούσε τις πληρωμές προς τους ιδιώτες προμηθευτές του Δημοσίου. 

4903731

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταφορά των χρημάτων στους λογαριασμούς των φαρμακείων, ζητά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Η έγκαιρη πληρωμή του ΕΟΠΥΥ στους φαρμακοποιούς είναι «ζήτημα επιβίωσης για την πλειοψηφία των συναδέλφων», είχε αναφέρει σε ανακοίνωση του  ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), ο οποίος καταγγέλλει την «αδικαιολόγητη» καθυστέρηση στην πληρωμή των φαρμακοποιών μηνός Απριλίου από τον Οργανισμό, εν μέσω, μάλιστα, υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Να θυμίσουμε ότι η  Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε μονότονα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καθυστερούσε τις πληρωμές προς τους ιδιώτες προμηθευτές του Δημοσίου. 

Βέβαια τώρα που είναι κυβέρνηση έχει ξεχάσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει αφήσει απλήρωτους τους φαρμακοποιούς και οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…