Newsroom

Newsroom

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διευκολύνει τους κλινικάρχες και αρνείται να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία»

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διευκολύνει κάποιους από τους πιο πλούσιους Έλληνες με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που έναν μήνα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας αρνείται να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και ενώ εκατομμύρια εργαζόμενοι, επαγγελματίες και μικρομεσαίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν με δειλά, ανεπαρκή και αποσπασματικά μέτρα το φάσμα της φτώχειας του λουκέτου και της ανεργίας»

mme 0 0

Τα παραπάνω σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να παραπέμψει για το 2021 τη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ που οφείλει να καταβάλλει κάθε κανάλι για την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, δηλαδή 21 εκατ. ευρώ συνολικά.

«Και αυτά μετά τις προκλητικές αποφάσεις για τους κλινικάρχες και τους εργολάβους παραχωρησιούχους των διοδίων στις εθνικές οδούς», επισημαίνει.

Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι «πρόκειται για πράξη ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη, που επιβεβαιώνει ότι η έκκληση του κ. Μητσοτάκη για απόδοση του 50% των αποδοχών των βουλευτών για να μαζευτούν περίπου 300.000 ευρώ για την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η επιτομή του φαρισαϊσμού».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Μετά τα 11. εκατ. ευρώ που η κυβέρνηση μοιράζει με αδιαφάνεια και επιλεκτικά στον Τύπο, με σημερινή της απόφαση παραπέμπει για το 2021 τη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ που οφείλει να καταβάλλει κάθε κανάλι για την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, δηλαδή 21 εκατ. ευρώ συνολικά.

Και αυτά μετά τις προκλητικές αποφάσεις για τους κλινικάρχες και τους εργολάβους παραχωρησιούχους των διοδίων στις εθνικές οδούς.

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διευκολύνει κάποιους από τους πιο πλούσιους Έλληνες με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που έναν μήνα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας αρνείται να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και ενώ εκατομμύρια εργαζόμενοι, επαγγελματίες και μικρομεσαίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν με δειλά, ανεπαρκή και αποσπασματικά μέτρα το φάσμα της φτώχειας του λουκέτου και της ανεργίας.

Πρόκειται για πράξη ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη, που επιβεβαιώνει ότι η έκκληση του κ. Μητσοτάκη για απόδοση του 50% των αποδοχών των βουλευτών για να μαζευτούν περίπου 300.000 ευρώ για την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η επιτομή του φαρισαϊσμού.

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…