Επιτελική ζεστασιά

Για τον Ρουβίκωνα και τις πρωτοβουλίες του έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ, που διέλυσε την αστυνομία, εμπόδιζε τους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά που η Δεξιά τους έμαθε

5244377 1

Για την Εθνική Οδό, που την έκλεισαν τα χιόνια, έφταιγε πριν από δύο χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έστειλε τα εκχιονιστικά να την καθαρίσουν και δεν έριξε λίγο αλάτι να την κρατήσει ανοιχτή. Για την ίδια Εθνική Οδό, που έκλεισε τώρα με απόφαση του υπουργού, ξεχάστηκαν και το αλάτι, και τα εκχιονιστικά. Φταίει ο κακός μας ο καιρός.

Για τον Ρουβίκωνα και τις πρωτοβουλίες του έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ, που διέλυσε την αστυνομία, εμπόδιζε τους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά που η Δεξιά τους έμαθε, κατάντησε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι. Για τον ίδιο Ρουβίκωνα, που δεν σταμάτησε φυσικά τη δράση του, φταίει τώρα ο Ρουβίκωνας.

Για την εγκληματικότητα στη χώρα, για κάθε ληστεία, κλοπή, και φόνο έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανατρίχιαζε με τις εικόνες και τα «ρεπορτάζ» ο κάθε νοικοκύρης – θα μας σφάξουν στον ύπνο μας! Για την εγκληματικότητα τώρα, που μεγαλώνει πιο γρήγορα κι από τη μύτη του Οικονόμου και του Υποφάντη, φταίνε οι εγκληματίες.

Για όλους τους λιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς, μποφόρ, κατολισθήσεις, πυρκαγιές, πλημμύρες, εγκλήματα, ακόμα και για τα πάσης φύσεως αισθηματικά προβλήματα κάθε νομιμόφρονα έφταιγε ανυπερθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα φταίνε η πανδημία, η ατυχία, η συγκυρία, η χιονόπτωση, η εμμηνόπαυση. Και η καμένη γη. Του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν ολίγοις, ενημερωμένοι από τους αριστείς, ξέραμε καλά ποιος έφταιγε τότε. Κάθε μέρα το ακούγαμε και το εμπεδώναμε με εικόνες και μουσικές. Κάθε μέρα στιγμάτιζαν τον υπεύθυνο για κάθε δελτίο θυέλλης. Τον ένοχο που έπρεπε να τιμωρηθεί. Ενώ τώρα μπερδεύεται ο κάθε νοικοκύρης. Διότι αν φταίνε ο καιρός, το χιόνι, το νερό, η φωτιά και τα υπόλοιπα που ακούμε να λένε, ή να υπονοούν, τότε είμαστε απροστάτευτοι. Ανοχύρωτοι.  Έρμαια των στοιχείων της φύσης.

Απροστάτευτοι με τόσο επιτελικό κράτος; Πρέπει οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος. Πρώτον, να ενισχύσουν ακόμα πιο ζεστά, με λίστες πανδημίας, θυέλλης, χιονοπτώσεων, βροχοπτώσεων και λοιπά τα χειμαζόμενα κανάλια. Δεύτερον, να ξετινάξουν ακόμα πιο ζεστά τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τρίτον, να ανταμείψουν ακόμα πιο ζεστά τους λαγούς της ενημέρωσης που επικαλούνται τον άγιο για να τσουλήσουν σε καθαρό δρόμο. Να αισθανθούν και οι νοικοκυραίοι κάποια επιτελική ζεστασιά εν μέσω παγωνιάς, βρε αδερφέ…

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…