Επιτελική αλητεία!!!

Στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ ο Χατζηδάκης απάντησε στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για «καύσωνα ανικανότητας» της κυβέρνησης: Είπε ο “ευπρεπής” Κωστής: “Κοίτα ποιος μιλάει, διότι θυμάστε την Μάνδρα το Μάτι και τα λοιπά”.    

unnamed1

Δε ξέρω γιατί αλλά άρχισα να σιγοτραγουδώ ένα από τα παλιά του Νιόνιου:

Αυτά τα λόγια με σφίξανε σαν πένσα

τα είπε χθες το βράδυ μια ψυχή

Κι ένας φαλάκρας απ’ έξω κι από μέσα

χαμογελούσε, ναι, γιατί να σκοτιστεί

… Χαρά, να σε γιαούρτωνα εκεί που ρητορεύεις…”, “και τα λοιπά”, όπως λέει ο Κωστής!!!

Πρόκειται για ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει στην πολιτική. Για τυμβωρύχους οι οποίοι καπηλεύονται τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους στις τραγωδίες στο Μάτι και στη Μάνδρα. Τα ανδράποδα που έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους είναι ικανά να χρεώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις ανθρώπινες απώλειες στις πυρκαγιές της Αυστραλίας, των ΗΠΑ, της Τουρκίας και στις πρόσφατες πλημμύρες της Γερμανίας και του Βελγίου!! Είναι ικανοί να επανεκδώσουν τα πρωτοσέλιδα των βαρόνων της “ενημέρωσης” του 2018 προκειμένου να κρύψουν τις δικές τους κυβερνητικές ευθύνες στη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών.

 

 Πρόκειται για επιτελική αλητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ενώ η ΝΔ έδωσε προαγωγές στους υπηρεσιακούς υπεύθυνους της τραγωδίας (αρχηγούς αστυνομίας και πυροσβεστικού σώματος) οι οποίοι καθαιρέθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος ο Μητσοτάκης αναφερόμενος στο Μάτι από του βήματος του ΟΗΕ μίλησε για τραγωδία που οφείλεται στην κλιματική αλλαγή, ενώ σήμερα η επιχειρησιακή μονάδα meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, υπογραμμίζει ότι η πυρκαγιά στο Μάτι ήταν μια πυροθύελλα. Μια νέα πραγματικότητα ακραίων δασικών πυρκαγιών, οι οποίες εύκολα μπορούν να ξεπεράσουν τις δυνατότητες καταστολής, ανεξάρτητα από την αφθονία και την τεχνολογία των διαθέσιμων μέσων δασοπυρόσβεσης. ενώ όλοι αναγνώρισαν ότι η αυθαίρετη δόμηση δεκαετιών στο Μάτι και στη Μάνδρα ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες των τραγωδιών, οι περιφερόμενοι στα κανάλια νάνοι της πολιτικής όπως ο Χατζηδάκης αρέσκονται να ασχημονούν βάναυσα σε βάρος της αλήθειας. Είναι τα χωρίς αρχές σύγχρονα βαμπίρ της Δεξιάς που τρέφονται με το “αίμα” του ψέματος και της συκοφαντίας προκειμένου να κρύψουν την πολιτική τους ανικανότητα. Είναι οι αγύρτες εχθροί της κοινωνικής πλειονότητας οι οποίοι δεν ορρωδούν προ ουδενός όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και των αφεντικών τους… 

 

ΥΓ: Η Αριστερά δεν έχει μάθει να κρύβεται. Αναλαμβάνει τις ευθύνες που τις αναλογούν σε κορυφαίες στιγμές όπως αυτή στο Μάτι. Σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη που κρύβεται στα “φουστάνια” του… Μαξίμου στις πρόσφατες πυρκαγιές, ο Τσίπρας δυο μέρες μετά την τραγωδία, στο υπουργικό συμβούλιο, ανέλαβε τουλάχιστον ρητά ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ