Επιστροφή στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα 60 λεπτά το λίτρο ζητούν οι πρατηριούχοι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων με επιστολή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και Ανάπτυξης Νίκο Δένδια, ζητούν…

petrelaio 2

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων με επιστολή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και Ανάπτυξης Νίκο Δένδια, ζητούν να επανέλθει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα του 2011, δηλαδή στα 60 λεπτά το λίτρο.

Στην επιστολή της η ΠΟΠΕΚ αναφέρει πως η ανάκαμψη από την ύφεση, η οικονομική ανάπτυξη και η κοινωνική δικαιοσύνη έχουν ως «προαπαιτούμενο» την μείωση της φορολογίας γενικότερα και ειδικότερα των ΕΦΚ στα πετρελαιοειδή και ενεργειακά προϊόντα και παράλληλα ζητούν να μειωθεί κατά 100 ευρώ ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και στην αμόλυβδη.

Καταλήγοντας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων ζητά από τους κυρίους Δένδια και Χαρδούβελη «να σταματήσει άμεσα η ελληνική πρωτοτυπία να φορολογούμαι με φόρο τον φόρο, ήτοι να χρεώνουμε ανά λίτρο με ΦΠΑ 23% και τις ανά λίτρο φορολογικές επιβαρύνσεις (ΕΦΚ, ΡΑΕ. κ.λπ.) σε όλα τα πετρελαιοειδή προϊόντα με 23% ΦΠΑ».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…