Newsroom

Newsroom

Επιστροφή τριών βαθμών, γεμάτη Τούμπα με ΑΕΚ!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε μετά από δεκάωρη διάσκεψη την πρωτόδικη απόφαση και δικαίωσε τον ΠΑΟΚ με το αναλυτικό σκεπτικό της ετυμηγορίας να ανακοινώνεται από Δευτέρα.

5aa163101dc5247f428b45c1 1

Στο δικέφαλο επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν, «σβήστηκαν» οι δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρων με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ να γίνεται τελικά σήμερα με κόσμο, ενώ το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ στον Ολυμπιακό κατοχυρώνεται με 0-3.

Από πλευράς ΠΑΟΚ υπήρξε αντίδραση αναφορικά με την απόφαση της έφεσης, με την οποία ξεκαθάρισε ότι θα κάνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ώστε να οριστεί ξανά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή καταλαβαίνει κανείς πως το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ θα κρίνει πολλά για τον τίτλο με τη βαθμολογία να έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΑΕΚ 54

ΠΑΟΚ 52

Ολυμπιακός 47*

Ατρόμητος 47

*Σημειώνουμε ότι εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το -3 στο ματς με την ΑΕΚ που κανείς πλέον δεν μπορεί να βάλει στο χέρι στη φωτιά για το εάν δεν επιστραφούν κι εκεί οι βαθμοί με το δεδικασμένο του ΠΑΟΚ το οποίο δημιουργήθηκε στην Εφέσεων.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…