Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό

Ο Τάκης Λεμονής συνδύασε την επιστροφή του στον ερυθρόλευκο πάγκο με νίκη επί του Πλατανιά στο Καραϊσκάκη με σκορ 2-1.

58dff0ed1dc52472638b4800

Οι Κρητικοί είχαν καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο. Βραχυκύκλωσαν τους γηπεδούχους, που δεν μπορούσαν να απειλήσουν και στο φινάλε του ημιχρόνου έκαναν τη ζημιά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου (45′), ύστερα από σωστή υπόδειξη του βοηθού για χέρι του Φιγκέιρας. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, απάντησε νωρίς στο 54′ με τον Μάριν (φωνάζουν οι Χανιώτες για επιθετικό φάουλ του Φορτούνη που έβγαλε την ασίστ) και στο 64′ ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση με τον Ρομαό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.

“Το έζησα αρκετά έντονα το παιχνίδι, βρεθήκαμε να χάνουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά νομίζω ότι κάναμε καλή εμφάνιση”, δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Αναφορικά με την επιστροφή του ανέφερε ότι: “Το καταλαβαίνετε ότι είναι μια μεγάλη μέρα για εμένα, μετά από 9 χρόνια να κάθομαι ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μας βοήθησε ο κόσμος απόψε και στην τακτική, δεν μας άγχωσε. Αυτό το ήθελα πάρα πολύ και τελικά, έτσι έγινε».

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…