Επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος οι ύποπτοι για την δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στην οικία της οδού Ζαλόγγου η Αστυνομία επιστρέφει στην σκηνή του εγκλήματος αυτή τη φορά με τους υπόπτους που έχει συλλάβει προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

5ae72d2e1dc524214c8b456e

Μετά τη χθεσινή μεταφορά του 22χρονου τέταρτου υπόπτου στην οικία του ζεύγους Χατζηγεωργίου το ίδιο συνέβη και με την 21χρονη συμβία του 33χρονου υπόπτου.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή Κύπρου» και τα δυο πρόσωπα με την συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος όπου υπέδειξαν στους ανακριτές τους χώρους όπου κινήθηκαν τα μεσάνυχτα του φονικού με βάση τα όσα έχουν αναφέρει στις καταθέσεις τους. Η μετάβαση στην οικία καθώς και οι υποδείξεις γίνεται με τη συγκατάθεση των υπόπτων.

Άγνωστο παραμένει αν στην οικία στο Στρόβολο μεταφερθούν και τα άλλα δυο πρόσωπα που κρατούνται δηλαδή ο 33χρονος και ο ετεροθαλής αδελφός του.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση, μαζί και με τη μαρτυρία της νεαρής κοπέλας.

Κίνητρο της άγριας δολοφονίας του ζευγαριού της Λευκωσίας φαίνεται πως ήταν η ληστεία και συγκεκριμένα, το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στη μονοκατοικία.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 22χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι αυτός είναι ο κουκουλοφόρος αλλά φέρεται να έχει αρνηθεί πως σκότωσε τον καθηγητή και την τραπεζική υπάλληλο, σύζυγό του. Υποστήριξε ότι ανέβηκε στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας στη Λευκωσία και είδε τα δυο θύματα νεκρά.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…