Επιστρέφουν με άστατο καιρό οι εκδρομείς του Πάσχα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα μέσω των εθνικών οδών Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου.

58f4f72c1dc52410198b46d6

Νωρίτερα το απόγευμα καταγράφονταν κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφονταν το απόγευμα στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου. Στα διόδια Αφιδνών δεν σημειώνεται κάποιο πρόβλημα και οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν χωρίς καθυστερήσεις στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, στην Ελευσίνα έχει σχηματιστεί ουρά, περίπου, δύο χιλιομέτρων, ενώ στα διόδια Καλαμακίου 300 μέτρων.

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Πατρών – Κορίνθου και Πατρών – Πύργου χωρίς να καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην Ιόνια Οδό κοντά στην Ρίζα Ναυπακτίας και λίγο πριν από το Αντίρριο. Η ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων φτάνει τα έξι χιλιόμετρα και σημειώνεται στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Αντίρριο και συγκεκριμένα από το 10ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Γαβρολίμνης, έως το τέταρτο χιλιόμετρο στο τούνελ της Κλόκοβας. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας.

Στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, καταγράφεται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας κοντά στην διασταύρωση με την εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, αλλά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται ομαλά.

Αυξημένη η κυκλοφορία στη παλαιά Ε.Ο. στο ύψος των Τεμπών

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών.

Στο σημείο βρίσκονται περιπολικά της Τροχαίας αλλά προς το παρόν δεν κρίνεται αναγκαία η παρέμβαση για ρύθμιση της κυκλοφορίας. Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της περιοχής η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά.

Ομαλά η επιστροφή των Θεσσαλονικέων

Ομαλά εξελίσσεται η επιστροφή των Θεσσαλονικέων οι οποίοι είχαν φύγει εκτός της πόλης, λόγω των εορτών του Πάσχα.

Η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, τις Σέρρες και την Καβάλα είναι υποτονική, ενώ στον αντίποδα, αυξημένη καταγράφεται από την Κατερίνη.

Ουρές χιλιομέτρων στην Ιόνια οδό

Στα διόδια των Μαλγάρων, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, άνοιξαν ήδη δύο φορές οι μπάρες και από τις δύο κατευθύνσεις -για μερικά λεπτά-, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Το απόγευμα, λειτουργούσαν επτά ταμεία προς τη Θεσσαλονίκη και πέντε προς Αθήνα.

Χθες, Κυριακή του Πάσχα, πέρασαν τα διόδια των Μαλγάρων με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη 14.157 οχήματα και περίπου 12.500 προς Αθήνα.

Η Τροχαία έχει λάβει μέτρα και στις τρεις εθνικές οδούς, ώστε να διευκολυνθεί η επιστροφή των εκδρομέων.

Σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, από τις 12:00 έως τις 22:00, ισχύουν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:

• Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

• Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

• Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

• Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

• Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) αυτής.

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

221115164838 mariagapi 305110527 473772367946558 5755461261693762487 n

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

Στο βίντεο που ανέβασε, το νεαρό μοντέλο δείχνει την τομή στην πλάτη της και τονίζει…

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…