Επιστρέφουν στα γνώριμα οι Ερυθρόλευκοι – Ξανά στο τιμόνι του Ολυμπιακού ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ βρίσκεται προ των πυλών για τη μεγάλη επιστροφή του στον Πειραιά, επτά χρόνια μετά το πέρας της πρώτης του θητείας.

2061940

Σε έναν παλιό… γνώριμο στρέφεται ο Ολυμπιακός για την κάλυψη του κενού που άφησε η αποχώρηση του Κάρλος Κορμπεράν από την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 59χρονος Μίτσελ Γκονθάλεθ βρίσκεται προ των πυλών για τη μεγάλη επιστροφή του στον Πειραιά, επτά χρόνια μετά το πέρας της πρώτης του θητείας.

Το όνομα του Ισπανού τεχνικού «έπαιξε» δυνατά στο ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» από το βράδυ της Κυριακής, όταν και ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας με τον Κορμπεράν, με δημοσιογράφο από την Ισπανία να αναφέρει ότι ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην Αθήνα ώστε να κλείσει τις διαδικαστικές λεπτομέρειες για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με tweet του Χοσέ Νταβίντ Παλάσιο στο «Cadena SER», o Μίτσελ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους Πειραιώτες.

Στην πρώτη του θητεία, ο Μίτσελ είχε καθίσει στο «τιμόνι» της ομάδας από τον Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, με απολογισμό δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…