Επιστρέφει στο ΕΣΥ ο Κώστας Καταραχιάς ενώ παράλληλα διεκδικεί την επιστροφή του στον «Άγιο Σάββα»

Επανέρχεται στο ΕΣΥ ο γιατρός Κώστας Καταραχιάς, απ’ όπου διώχθηκε εκδικητικά λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης.

Ο Κώστας Καταραχιάς, μετά από 13 χρόνια προσφοράς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας βρέθηκε πριν λίγο καιρό απολυμένος επειδή πάλεψε για καλύτερες συνθήκες στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Ωστόσο, όπως γνωστοποιεί ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, επιστρέφει στο ΕΣΥ καθώς αποδέχθηκε τη θέση του επιμελητή β΄ στο «Έλενα Βενιζέλου» μετά την απόφαση της επιτροπής κρίσεων μονίμων διορισμών ιατρών ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, αυτή η κρίση αποδεικνύει «ότι ο μόνος λόγος που βρέθηκα εκτός ΕΣΥ είναι η συνδικαλιστική και πολιτική μου δράση και η μεθοδευμένη προσπάθεια τους να διαλύσουν το σωματείο μας!» ενώ παράλληλα σημειώνει πως διεκδικεί να επιστρέψει άμεσα στον Άγιο Σάββα που «στενάζει το τμήμα μου αυτή την στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση του διορισμού».

Όπως ο ίδιος αναφέρει το ΦΕΚ διορισμού συνήθως παίρνει 3 με 4 μήνες για την οριστική πρόσληψη.

«Δεν έχω λόγια για την συγκλονιστική συμπαράσταση και αλληλεγγύη από τα συνδικάτα την αριστερά, από όλες και όλους σας! Συνεχίζουμε πιο δυνατά!», καταλήγει.

Η ανάρτησή του στο facebook:

Χθες 12 Απρίλη το απόγευμα ενημερώθηκα από τη γραμματεία επιτροπής κρίσεων μονίμων διορισμών ιατρών ΕΣΥ ότι στην τελική κατάταξη για τη θέση επιμελητή β στο Έλενα Βενιζέλου και μετά την συνέντευξη που είχε διεξαχθεί το ίδιο πρωί βγήκα πρώτος! Σήμερα έκανα αποδοχή θέσης! Είναι μια σημαντική ανακούφιση μετά τα βασανιστήρια που έχουμε περάσει εγώ, το σωματείο και οι συναδελφισσες/οι στον Άγιο Σάββα και το Σωτηρία! Δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά!

Οι λάσπες που εκτόξευσαν για την ιατρική μου δουλειά και εμπειρία καταρρίφθηκαν από την ίδια την επιτροπή που οι ίδιοι ορίζουν!

Αποδεικνύεται ότι ο μόνος λόγος που βρέθηκα εκτός ΕΣΥ είναι η συνδικαλιστική και πολιτική μου δράση και η μεθοδευμένη προσπάθεια τους να διαλύσουν το σωματείο μας! Παραμένω άνεργος για αυτούς τους λόγους ακόμα και τώρα καθως το ΦΕΚ διορισμού συνήθως παίρνει 3 με 4 μήνες για να προσληφθω οριστικά!

Διεκδικώ να επιστρέψω άμεσα στον Άγιο Σάββα που στενάζει το τμήμα μου αυτή την στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση του διορισμού, διεκδικώ τα ασφαλιστικά μέτρα στις 25 Μαίου, διεκδικώ την αποκατάσταση του σωματείου μας και θα συνεχίσουμε τη μάχη στις 22 Απρίλη 9:00πμ πλατεία Μαβίλη για να μπει ένα τέλος στην θανατερη διαχείριση της πανδημίας! Μονιμοποιήσεις, προσλήψεις τώρα, επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων για να σωθούν ζωές!

Δεν έχω λόγια για τη συγκλονιστική συμπαράσταση και αλληλεγγύη από τα συνδικάτα την αριστερά, από όλες και όλους σας! Συνεχίζουμε πιο δυνατά!

Απανωτά ραπίσματα Μανδραβέλη στη ΝΔ: Αισχρή η στάση της στην εξεταστική – Τι είπε για το «απόρρητο»

Απανωτά ραπίσματα Μανδραβέλη στη ΝΔ: Αισχρή η στάση της στην εξεταστική – Τι είπε για το «απόρρητο»

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση από το αρθρογράφο της Καθημερινής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Ραγδαία μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο – Τι να περιμένουμε για τον Οκτώβρη

καιρός

Ραγδαία μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο – Τι να περιμένουμε για τον Οκτώβρη

Πολύ σημαντική μεταβολή του καιρού εντός του Σαββατοκύριακου προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Πέθανε ενώ βρισκόταν στο τιμόνι – Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας όπως προβλέπεται

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Πέθανε ενώ βρισκόταν στο τιμόνι – Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας όπως προβλέπεται

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος προήρθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις αιφνίδιου…