Newsroom

Newsroom

Επιστολή-καταγγελία Λιβανού στο Μαξίμου

Στη δημοσιότητα έδωσε το γραφείο Τύπου της Βουλής επιστολή του επιχειρηματία Ιωσήφ Λιβανού η οποία αναφέρεται στην υπόθεση των καταγγελιών…

Στη δημοσιότητα έδωσε το γραφείο Τύπου της Βουλής επιστολή του επιχειρηματία Ιωσήφ Λιβανού η οποία αναφέρεται στην υπόθεση των καταγγελιών του περί «ξεπλύματος μαύρου χρήματος». Η επιστολή καταγγελία του επιχειρηματία έχει ημερομηνία 11/09/2012 και αριθμό πρωτοκόλλου από τη γραμματεία του προέδρου της Βουλής στις 12 Σεπτεμβρίου. Κύριος αποδέκτης της επιστολής αναφέρεται ο πρωθυπουργός ενώ κοινοποιείται ταυτόχρονα και στον πρόεδρο της Βουλής, στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ

Ο επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι κινδυνεύει η ζωή του ενώ κάνει λόγο για εκβιασμούς και πιέσεις που δέχεται ο ίδιος για να διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο σκάνδαλο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Παράλληλα αφήνει υπαινιγμούς για μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, ο οποίος συνδέεται με«στοχευόμενες κουμπαριές».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στη Βουλή αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση:

«Το γραφείο του πρωθυπουργού πράγματι παρέλαβε μια επιστολή από τις χιλιάδες που λαμβάνει κάθε μέρα. Επειδή υπήρξε απειλή κατά της ζωής του καταγγέλλοντος η επιστολή παραπέμφθηκε αμέσως στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον κ. Νίκο Δένδια» και σχολιάζοντας την εμπλοκή του ονόματος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ανέφερε ότι «στην επιστολή δεν υπάρχει καμία ονομαστική αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα για τις απειλές που δέχεται ο καταγγέλλων».

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες και δεν υιοθετεί το koutipandoras.gr. Παρακαλείστε να εκφράζεστε κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος.