«Επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη

Παρέμβαση με τρικάκια στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη  έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα το μεσημέρι της Κυριακής.

rouvikonas georgiadis

 Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου κάνουν αναφορά και στη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου Στο τέλος του κειμένου, δε, τα μέλη του Ρουβίκωνα απειλούν «ξέρουμε τα σπίτι σας». Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέμβαση έγινε στις 12:30 το μεσημέρι στο Μαρούσι όπου και βρίσκεται το σπίτι του κ. Γεωργιάδη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ή συλλήψεις.

Η ενέργεια στο σπίτι του υπουργού ανακοινώθηκε από τον Ρουβίκωνα, σε ανάρτησή του στο indymedia. Σε κείμενο που ανήρτησαν σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Κάθε κυβέρνηση έχει τον τηλεκαρνάβαλο της. Το «αγαπημένο παιδί των media», τον «άνθρωπο νούμερο» που κόβει βόλτες στα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που έχει πάντα μια ζεστή καρέκλα να τον περιμένει στα πάνελ, που έχει άποψη για όλα και μια απάντηση έτοιμη για όποια ερώτηση του τεθεί. Είναι ο λεγόμενος μαϊντανός που ταιριάζει με όλα και υπάρχει σχεδόν σε κάθε πιάτο».

«Προφανώς και τέτοιες κινήσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο είναι αναμενόμενες για όσους θεωρούμε το κράτος όργανο που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και γραφική τηλεπερσόνα του αρχαιολάγνου βιβλιοπώλη Μπουμπούκου, δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά αποτελεί την πιο φανερή επίδειξη της πολιτικής αυτής. Χρέος τους είναι η παροχή κάθε είδους υπηρεσιών στους καπιταλιστές κεφαλαιοκράτες. Χρέος της τάξης μας είναι να οργανωθεί, να αντισταθεί και να τους εξαφανίσει από το πολιτικό σκηνικό» καταλήγει το κείμενο.

Πέτσας: Δεν μας πτοούν τέτοιες φασιστικές επιθέσεις

Αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, την επίθεση με τρικάκια από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη.

«Το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας και πρόσθεσε: «Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».

Μπακογιάννη: Άνανδρη και χυδαία η επίθεση 

«Επιθέσεις σε σπίτια και οικογένειες, όπως αυτή στο σπίτι του @AdonisGeorgiadi , είναι άνανδρες και χυδαίες. Πάνω από όλα σπιλώνουν την ιστορία του Πολυτεχνείου» έγραψε η κα. Μπακογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η βουλευτής της ΝΔ.

Ασημακοπούλου: Απόδημος ξεσκεπάζει τα ψέματα της κυβέρνησης με ένα απίστευτο βίντεο – «Το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο»

Απόδημος

Ασημακοπούλου: Απόδημος ξεσκεπάζει τα ψέματα της κυβέρνησης με ένα απίστευτο βίντεο – «Το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο»

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», ανέφερε ο Δημήτρης Σαββίδης στο βίντεο…

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για όλα λίγη ώρα πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου στη…

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

pexels vung nguyen 17260100

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

Φαίνεται πως ο καιρός μας έκανε τη χάρη στο ένα απ' τα δυο συνεχόμενα τριήμερα