Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΟΥ Κοζάνης

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΔΟΥ Κοζάνης, που επαναλειτούργησε σήμερα μετά την επίθεση 45χρονου με τσεκούρι, την περασμένη Πέμπτη, βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με επικεφαλής την αναπληρώτρια τομεάρχη Οικονομικών, πρώην υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου.

NewsRoom 20/07/2020 | 18:32

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τη βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα και μέλη της Ν.Ε. του κόμματος, συναντήθηκε με τον διευθυντή της ΔΟΥ Ιωάννη Ποδιώτη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Ηλία Ζουμπούλη και την αντιπρόεδρο Ευαγγελία Αραμπατζή, ενημερώθηκε για το περιστατικό και συνομίλησε με υπαλλήλους.

Η κ. Παπανάτσιου εξέφρασε την απόλυτη καταδίκη της «για το βάναυσο περιστατικό», δήλωσε τη συμπαράστασή της στους εργαζομένους «που βίωσαν την αποτρόπαιη επίθεση» και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στους τρεις τραυματίες.

Στο αίτημα των εκπροσώπων των εργαζομένων για την πρόληψη και την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον, τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν ότι «πρέπει να υπάρχει ασφάλεια στους εργασιακούς χώρους», ενώ ενημέρωσαν πως με πρωτοβουλία της κ. Βέττα και την υποστήριξη 40 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατατίθεται ερώτηση στη Βουλή με θέμα την «εφαρμογή μέτρων προστασίας των εργαζομένων και των πολιτών στις ΔΟΥ της χώρας».