ΜΝ

Μάκης Νοδάρος

Eπίσκεψη ντροπή… του Μητσοτάκη στην Ηλεία

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ηλεία , εντύπωση προκάλεσε ο αριθμός των ανδρών ασφαλείας σε αντίθεση με τους λιγοστούς χειροκροτητές του ...

mitsotakis ilieia

Επίσκεψη ντροπής …χαρακτηρίστηκε από τους πολίτες της Ηλείας η σημερινή παρουσία στον νομό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη .

Κι αυτό διότι – όπως καταγγέλλουν – είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος γιά το κλείσιμο των πανεπιστημιακών σχολών, την υποβάθμιση των νοσοκομείων τη μη κατασκευή του δρόμου Πύργου – Πάτρας αλλά και για την κοροϊδία του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ηλεία , εντύπωση προκάλεσε ο αριθμός των ανδρών ασφαλείας και τα υπερβολικά μέτρα προστασίας που είχαν ληφθεί σε αντίθεση με τους λιγοστούς χειροκροτητές του …

« Ήρθε τρέχοντας στην Ηλεία, πέρασε κυριολεκτικά σαν να τον κυνηγούσαν από Λεχαινά, Αμαλιάδα και Πύργο και έφυγε γρήγορα γρήγορα. Και βέβαια, δεν είχε τίποτα να μας πει.Τι να έλεγε άλλωστε;» – αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και προσθέτει:

« Για τις πανεπιστημιακές σχολές του Πύργου και της Αμαλιάδας που η κυβέρνησή του έκλεισε; Για τον δρόμο Πάτρας – Πύργου, όπου σταμάτησαν τα έργα που είχαν ξεκινήσει επί ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, στο τέλος της τετραετίας, ανακοινώνουν ότι η πρόοδος του έργου βρίσκεται μόλις στο 11%; Και αντί να έχουμε σήμερα έτοιμο έναν δημόσιο αυτοκινητόδρομο χωρίς διόδια, το έργο θα παραδοθεί, στην καλύτερη περίπτωση, το 2026. Και μάλιστα με διόδια; Για τα νοσοκομεία της Ηλείας στα οποία η κατάσταση για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους ασθενείς είναι δραματική; Για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του Καϊάφα, όπου τα έργα σταμάτησαν και ο εργολάβος ζήτησε τη διάλυση της σύμβασης; Εννοείται ότι δεν τόλμησε να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση. Φυλάγεται από τις κακοτοπιές!»