Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα: Εξαγριωμένοι πληγέντες διαμαρτύρονται – Δέχτηκαν επίθεση από την Αστυνομία

Δεν έφτανε η καταστροφή των περιουσιών τους, η απώλεια δικών τους ανθρώπων και η αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού των τελευταίων ημερών, η κυβέρνηση αποφάσισε να απαντήσει για ακόμη μια φορά, με αστυνομική βία στις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Λάρισας.

larisa mhtsotakis

Στην Λάρισα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου λίγο μετά τις 19:00 θα κάνει δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Αυτή τη στιγμή στο κτίριο της Περιφέρειας, όπου και βρίσκεται ο πρωθυπουργός, πραγματοποιείται σύσκεψη παρουσία υπουργών και υπηρεσιακών παραγόντων καθώς και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Κοντά στο κτίριο της Περιφέρειας συγκεντρώθηκαν μέλη συλλογικοτήτων και εξαγριωμένοι κάτοικοι που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία για να διαμαρτυρηθούν, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας onlarissa, το θερμόμετρο ανέβηκε όταν κάποιοι επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα λεωφορείου της αστυνομίας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν κάνοντας χρήση καπνογόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Η κατάσταση ξέφυγε έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επί της οδού Θεοφράστου στη συνοικία του Αβέρωφ στη Λάρισα, εκεί όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας επ’ αφορμή της έλευσης του πρωθυπουργού.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…