Newsroom

Newsroom

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών".

220328101503 ethniki omada ellada

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ με νέα ανακοίνωσή του, τονίζει πως ενημερώθηκε και επίσημα από τη FIFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών.

Ειδικότερα, ο ΕΟΚΑΝ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, το απόγευμα της Πέμπτης (18/4), στην οποία αναφέρει πως ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών και θέλησε με αυτή την ανακοίνωση να βάλει μια και καλή τέλος στο όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί από την Τετάρτη (17/4) το πρωί.

Η νέα επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΚΑΝ αναφέρει:

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Υπενθυμίζουμε πως η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA”.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Παπανώτας: Η πρώτη αντίδραση – Καρφιά σε Μπεκατώρου και Κασσελάκη (video)

Αρχαιολόγος της Ολυμπίας καταγγέλλει τους διοργανωτές Αφης της Ολυμπιακής Φλόγας

Πάτρα: Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε ο 7χρονος στο TikTok με τον άγριο ξυλοδαρμό 9χρονου