Newsroom

Newsroom

Επίσημη έναρξη για το Hellas NET

Με μια όμορφη εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου το τηλεοπτικό δίκτυο

hellasnet 0

Με μια όμορφη εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου το τηλεοπτικό δίκτυο Hellas NET.

«Πρόκειται για μία δημοσιογραφική πρόταση δοκιμασμένη και εξαιρετικά επιτυχημένη σε χώρες όπως η Γαλλία και οι ΗΠΑ, μέσα από την ανάδειξη ενός ειδησεογραφικού κράματος που ενώνει το κέντρο με την περιφέρεια, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου», σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του δικτύου.

Την παρουσίαση του Hellas NET έκανε ο εφοπλιστής, Γιάννης Καραγιώργης.

Το δίκτυο περιλαμβάνει την κοινή μετάδοση ενός προγράμματος 5 ωρών σε 11 περιφερειακούς σταθμούς της χώρας, το Attica TV, τον Alfa, το TVM, το ΕΝΑ, το SITIA, το ΔΙΚΤΥΟ1, το ATLAS, το IRIDA, το Corfu, το TRT και το PLP.

hellasnet4

Στο πρόγραμμα  που ήδη μεταδίδεται από την 1η Δεκεμβρίου, υπάρχει ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Κώστα Αργυρό, ένα απογευματινό μαγκαζίνο (Press Café), ξένες σειρές, μία κυπριακή και ένα τηλεπαιχνίδι ποδοσφαιρικών γνώσεων.

Επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα είναι ο Κώστας Βαξεβάνης ενώ θέση σχολιαστή στα ειδησεογραφικά προγράμματα έχει ο  Σταύρος Λυγερός.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…