Newsroom

Newsroom

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε εκδότες ΜΜΕ λόγω ΕΔΟΕΑΠ: Χυδαία κίνηση να απειλούν με απολύσεις, για να μην βάλουν το χέρι στην τσέπη

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στους εκδότες ΜΜΕ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα με αφορμή το ζήτημα της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ.

5808bd291dc5240e588b48a9 1

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για μια «απολύτως απαράδεκτη και χυδαία κίνηση να απειλούν με απολύσεις, προκειμένου να μην βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν για την επικουρική ασφάλιση των εργαζομένων στα ΜΜΕ».

«Αν αναζητούν υπεύθυνους για την κρίση στον χώρο των ΜΜΕ, το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι εκδότες που συνέταξαν την ανακοίνωση ενάντια στη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ είναι να κοιτάξουν τον καθρέφτη τους», επισημαίνει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σφοδρή επίθεση στους εκδότες Μαρινάκη, Αλαφούζο και Αναστασιάδη οι οποίοι υπέγραφαν την επίμαχη ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ:

Οι συγκεκριμένοι εκδότες-ιδιοκτήτες συγκροτημάτων ΜΜΕ επιχειρούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα φορτώνοντας τις ευθύνες για την κρίση στον χώρο του τύπου σε όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους.

Προς τούτο, προβαίνουν στην απολύτως απαράδεκτη και χυδαία κίνηση να απειλούν με απολύσεις, προκειμένου να μην βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν για την επικουρική ασφάλιση των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Την ίδια τακτική, άλλωστε, είχαν ακολουθήσει και οι καναλάρχες κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αν αναζητούν υπεύθυνους για την κρίση στον χώρο των ΜΜΕ, το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι εκδότες που συνέταξαν την ανακοίνωση ενάντια στη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ είναι να κοιτάξουν τον καθρέφτη τους. Οι απειλές τους θα πέσουν στο κενό. Η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και οι αγώνες των σωματείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ είναι το καλύτερο εχέγγυο για τη διάσωση του ταμείου τους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…