Newsroom

Newsroom

Επίθεση Μάντσεστερ: Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με το δράστη

Συγκλονίζουν τα λόγια μιας μητέρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον τζιχαντιστή που σκόρπισε το θάνατο στο Manchester Arena χθες το βράδυ σκορπώντας το θάνατο σε 22 ανθρώπους.

592442841dc5241e4d8b45c5

Η Τζόνσον είχε πάει στον συναυλιακό χώρο για να πάρει τα παιδιά της, τη 15χρονη κόρη της και τον 17χρονο γιο της, που είχαν πάει στη συναυλία. Περίμενε τα παιδιά στο φουαγιέ όταν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Όπως αναφέρει η The Sun, η γυναίκα παρά το γεγονός πως βρισκόταν στην αίθουσα που εξερράγη η βόμβα, σώθηκε γιατί είχε ανέβει σε σκαλιά προκειμένου να είναι πιο ψηλά και να τη δουν τα παιδιά της όταν θα έβγαιναν. Ευτυχως και τα δύο της παιδιά δεν τραυματίστηκαν.

Η Τζόνσον περιέγραψε πως ανάμεσα στο πλήθος με τις μαύρες, τις άσπρες και ροζ μπλούζες (που πωλούνται στις συναυλίας της Ariana Grande) είδε κάποιον με κόκκινη μπλούζα που της της έκανε εντύπωση λόγω χρώματος.

«Ήμουν σχεδόν 5 μέτρα από το σημείο της έκρηξης. Περιμέναμε τα παιδιά μας να βγουν και είχαμε ανέβει κάποια σκαλιά στο φουαγιέ. Λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι Dangerous Woman, πολλοί αποφάσισαν να φύγουν για να αποφύγουν την κίνηση και άνοιξαν οι πόρτες. Καθώς βλέπαμε κόσμο να βγαίνει και να φορά τα ρούχα που πωλούνται στις συναυλίες της Ariana, ξέρετε τις μαύρες, τις άσπρες, τις ροζ μπλούζες. Αλλά για ένα δευτερόλεπτο γύρισα και είδα αυτό που μπορώ να περιγράψω μόνο ως έντονο κόκκινο και γι’ αυτό ξεχώριζε. Ένα έντονο κόκκινο με γκρι λεπτομέρειες» είπε στο BBC Radio 5 Live.

«Ξεχώρισε γιατί ήταν τόσο έντονο, το χρώμα, μέσα στο πλήθος. Σχεδόν τη στιγμή που το είδα, έγινε η έκρηξη», είπε και σοκαρισμένη περιέγραψε και όσα συνέβησαν αμέσως μετά. «Ήταν τόσο δυνατός θόρυβος και μετά είδαμε μια λάμψη και μετά υπήρχε καπνός παντού. Γυαλιά έσπασαν, ο κόσμος ούρλιαζε. Υπήρχαν παντού πτώματα. Είδα έναν κορμό, ανθρώπινα μέλη, ήταν τρομακτικό» κατέληξε. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…